Osam mjeseci nakon što je s partnerom Andrejem Lemmersom dobila sina Cyana, supermodel Adriana Lima priznala je da ima problem s prihvaćanjem svog novog tijela.

profimedia-0765704008.jpg
Profimedia Adriana i partner Andre Lemmers snimljeni u ožujku ove godine

„Svaki dan se moram podsjećati: 'Prihvati sebe, prihvati svoje tijelo'. Ovo je samo prijelazna faza, jer sam rodila. Stvorila si novi život, to je blagoslov. Svako tijelo drugačije reagira na trudnoću i period poslije poroda. Tako da svaki dan moram raditi na prihvaćanju sebe takve kakva jesam, prihvatiti promjene koje su mi se dogodile. I to je borba, svaki dan. Samo sam čovjek, i ja imam nesigurnosti. Svaki dan učim nove stvari. Tijelo i s godinama drugačije reagira. Ali u redu je, još učim“, objasnila je 41-godišnja Brazilka koja je od 1999. do 2018. nosila revije brenda donjeg rublja Victoria's Secret, čime je postala njihov najdugovječniji model.

profimedia-0641616349.jpg
Profimedia Adriana i Andre snimljeni 2021., prije njezine treće trudnoće

Revije je nosila i nakon prve dvije trudnoće, što ne čudi s obzirom na to da je bila deset godina mlađa i brzo se vratila u formu. Naime, starija kćer Valentina danas ima 12 godina, a mlađa Sienna 9, a dobila ih je u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. S obzirom na to da ih jako zanima moda i one bi jednog dana mogle krenuti majčinim stopama.

Profimedia Tijelo Adriane Lime posljednjih deset godina

„Ponekad mi daju modne savjete. Pitaju me: 'Mama mogu li te ja danas našminkati? Mogu li izabrati odjeću?'“, ispričala je Lima.