Neki ljudi jednostavno nikada nisu potpuno sretni i zadovoljni, a to se u njihovoj osobnosti može primijetiti još odmalena. Čak i ako im roditelji kupuju sve što požele, odlaze na zajednička putovanja, imaju puno prijatelja, njima to nije dovoljno. Oni uvijek žele nešto drugo i bolje od onoga što trenutno imaju.

Astrolozi tvrde da takve osobine djece, ali i odraslih osoba, ovise o horoskopskom znaku u kojem su rođeni, a izdvojili su četiri znaka koja nikad nisu zadovoljna.

Ovan

Ovnovi su ambiciozni i energični već odmalena, a najviše ih u životu privlače novi izazovi. Nikada se ne mogu zadovoljiti onim što imaju jer smatraju da mogu više i bolje. Iz tog razloga nikad i nisu potpuno sretni i zadovoljni.

dijete se ljuti
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi su ambiciozni, ali ih je i lako motivirati. Koliko god pohvalili svog mališana za njegova postignuća, mali Jarac neće biti zadovoljan. Visoka doza samokritike uništava im svako zadovoljstvo rezultatom koji su postigli. Ako iz škole donesu čistu peticu, a maksimalnim brojem bodova, bit će nezadovoljni jer su pitanja bila prelagana u testu.

Djevica

Djevice su najveći perfekcionisti Zodijaka. Čak i ako su već postigli sve što žele, podizat će si ljestvicu koja u konačnici ide nebu pod oblake. Ako je vaša mala Djevica dobila neki dar, koji je jako željela, ali ako ga niste umotali u papir koji se njoj sviđa, bit će jako razočarana. Djevice pate na detalje, a ti im detalji zapravo čine život manje sretnim nego što bi mogao biti.

Blizanci

S Blizancima nije problem u perfekcionizmu niti velikim ambicijama. Njima jednostavno sve brzo dosadi. Mijenjaju fokus i interes jednako brzo kao čarape pa zapravo ne stignu niti uživati u situacijama, stvarima ili odnosima koji su ih zainteresirali. Uz to, jako su nestrpljivi pa ako se njihove želje i očekivanja ne ispune odmah, postaju obeshrabreni i razočarani.