Neki se znakovi imaju puno zajedničkih interesa, neki su idealna formula za strastvenu i burnu vezu, neki su savršeni prijatelji i suradnici, a neki su u zajedničkoj kombinaciji idealni roditelji svojoj djeci. Evo koje su to kombinacije.

Žena Lav i muškarac Vodenjak

Kombinacija elemenata vatre i zraka jedinstvena je sama po sebi. Takve kombinacije uvijek su neobične: snažni, poduzetni Lavovi dobar su spoj s energijom i mudrošću jednoga Vodenjaka. Zajedno su sposobni za velike stvari. Ovi partneri međusobno se dopunjuju, podržavaju i prenose na djecu svoje najbolje osobine. Njihova djeca odrastaju kao osobe s iznimno razvijenim komunikacijskim i socijalnim vještinama koje im omogućavaju lakše postizanje zadanih životnih ciljeva.

Mama i tata se na krevetu igraju jastucima s djecom
Shutterstock 

Žena Bik i muškarac Rak

Bikom vlada Venera, a oni su romantični, praktični i obiteljski tipovi. Bičica ima sve šanse postati divna majka koja je spremna na sve zbog svoje djece. Muškarci Rakovi su po definiciji vrlo brižni i često su sjajni očevi. Njihov spoj će biti snažan i skladan jer su oboje osjetljivi na međusobne potrebe i uočavaju svaku potrebu svoje djece. Njihova djeca se razvijaju u ljude sa razvijenom empatijom, osjećajne osobe koje oko sebe šire pozitivnu i kreativnu energiju.

Žena Djevica i muškarac Riba

Riječ je o emotivnim znakovima Zodijaka koji često imaju tendenciju sakrivati svoje prave osjećaje. Kombinacija praktičnosti i sanjarenja ovog para je razlog što njihova djeca odrastaju u obiteljskoj atmosferi koja je nježna, vedra i iskrena. Iz takvoga okruženja odrastaju osobe spremne za stvaranje zdravih emotivnih odnosa, nadarene za rad s ljudima, osobe koje se vole nesebično davati drugima.