Prema objavi glumice, Blake Lively, koja se našla na njezinu instagramu u nedjelju tijekom Super Bowla, ona i njezin suprug Ryan Reynolds postali su roditelji četvrti put.

Iako par još nije podijelio fotografiju bebe, na fotografiji Blake više nema svoj trudnički trbuščić.

Mnogi Livelyini pratitelji ostavili su komentare po kojima se vidi da im taj detalj nije promaknuo. 'Epska objava! Iz svih razloga!', jedan je od mnogih komentara ispod fotografije.

U rujnu je javnost doznala da Blake Lively i Ryan Reynolds očekuju svoje četvrto dijete, a sretnu je vijest otkrila Blake pojavivši se na jednome događaju u kratkoj haljinici i pokazala da je već u poodmaloj fazi trudnoće.

Kako se Lively nakon toga nije pojavljivala u javnosti, paparazzi su netom nakon saznanja o trudnoći doslovce kampirali pred njihovim domom. Blake im je tom prilikom objavila fotografiju sebe u kupaćem kostimu i zamolila ih za privatnost.

'Evo fotografije na kojima sam trudna u stvarnom životu tako da će me 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće kako bi vidjeli 'jednoroga' ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu. Hvala svima ostalima za svu ljubav i poštovanje i što ne pratite račune i publikacije koje dijele fotografije djece. Imate svu moć protiv njih. I hvala medijima koji imaju 'politiku bez djece'. Svi vi činite razliku', napisala je u objavi.

Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a zajedno imaju 7-godišnju James, 6-godišnju Inez i 2-godišnju Betty. Iako fotografije djece ne objavljuju na društvenim mrežama, često dijele svoja zanimljiva roditeljska iskustva.