Nedavno su blizanci poznatog modela Ashley Graham navršili godinu dana, a majka troje djece tijekom svoga gostovanja u The Daily Showu progovorila je o svojoj odluci da Malachija i Romana prestane dojiti u dobi od pet mjeseci.

'Prestala sam ih dojiti kad su imali pet mjeseci i dala sam im najbolju formulu koju sam mogla pronaći u Americi', rekla je Ashley.

Manekenka je objasnila kako je prošla teško razdoblje s dojenjem kada su se blizanci rodili, a istovremeno je dojila i svog starijeg sina Isaaca.

Kada joj je na grudima bio samo Isaac, priznaje Ashley, smatrala je da je dojenje jedini način na koji želi hraniti svoje dijete. No kada su došli blizanci, teško je bilo nahraniti oboje djece istovremeno. Manekenka priznaje da je imala problema s položajem beba na dojkama, ali s njihovim zahvatom. 'Imala sam osjećaj da dojim cijelu naciju', priznala je u intervjuu.

Čak joj se isprva činilo da bi mogla uspjeti s dojenjem jer su blizanci ušli u neki svoj ritam. No ubrzo niti su oni bili zadovoljni i nahranjeni, a ona je bila sve frustriranija.

'Tada sam odlučila obaviti neke razgovore sama sa sobom. Rekla sam sebi da nema ništa loše u tome da svojoj djeci dajem adaptirano mlijeko jer ćemo tako maknuti veliku frustraciju iz našeg odnosa', izjavila je Ashley.

Ashley i njezin suprug Justin Ervin upoznali su se 2010. u liftu, a nedugo potom su ušli u vezu.