Supermodel Naomi Campbellkrajem je prošloga mjeseca na Instagramu objavila slike i video u šetnji sa svojom 20-mjesečnom kćerkicom u šetinji Abu Dhabijem.

Njezina djevojčica, čije ime slavna mama nikad nije objavila u javnosti, prohodala je u lipnju, a u videu se vidi kako je već prava majstorica u kretanju po raznim površinama.

Naomi Campbell s kćeri
Instagram 

 U komentarima obožavatelji su primijetili koliko je malena narasla od Naomine posljednje objave koja je bila za Novu godinu.

Potvrdila da je njezino biološko dijete

Za zadnji broj britanskog Voguea, Naomi Campbell je izjavila kako često putuje sa svojom kćeri

'Sretna sam što moja malena voli putovati - bez plakanja kod uzlijetanja ili slijetanja aviona. Inače je jako super, dobro spava, rijetko plače i prilično je aktivna za svoju dob.'

Naomi svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, pogotovo kad je njezina djevojčica u pitanju. Zapravo, mnogi nisu niti znali da će supermodel postati majka sve dok se djevojčica nije rodila.

'Na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko je ljudi znalo da sam postala mama', rekla je 51-godišnja Naomi, koja nikada nije otkrila ime biološkoga oca svoje kćeri, ali je potvrdila da je ona njezino biološko dijete.