Jedan od najuspješnijih glumaca iz naše regije Rade Šerbedžija svoj je talenat dokazao i preko Velike Bare, a njegova najmlađa kći Milica Šerbedžija dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla.

Milica ima 25 godina, a na glazbenoj je sceni prošle godine debitirala pjesmom 'Eliot and I', i to pod umjetničkim imenom Eliot Alma. Mlada ljepotica svojom je izvedbom zaintrigirala javnost, a na svojim društvenim mrežama njezinim se uspjehim pohvalio i ponosni tata Rade.

'Cijela naša obitelj Šerbedžija - Udovički je danas nekako posebno sretna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pjesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je umjetničko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona upisana u knjigu rođenih kao Milica Alma. Sjećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njezinu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njezine škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro... Imala je trinaest godina i pisala je pjesme. Ponijela bi gitaru i pjevala mi do škole svoje nove pjesme… Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu…. Mislim da se u poeziju ponešto razumijem, ali stihovi naše male kćeri Milice su me potpuno razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pjevala neka stara duša…', napisao je u postu.

No nije niti čudo što je mlada Milica krenula u umjetničke vode jer odrastala je u umjetničkoj obitelji, s mamom Lenkom, redatelljicom i glumicom, i tatom Radom, glumcem s iznimnim glazbenim talentom i redateljam, a i starija braća i sestre su joj umjetnici.

Milica je rođena u Londonu, a odrasla je u Los Angelesu i Rijeci. Trenutačno živi u Zagrebu, gdje planira osnovati bend, nakon što je diplomirala na ‘Paul McCartney’s Institute For Performing Arts’ u Liverpoolu.