Reality zvijezda Kylie Jenner u subotu je otkrila ime svog 11-mjesečnog sina, a na Instagramu je prvi put podijelila njegove preslatke fotografije.

sin Kylie Jenner
Instagram 

U nekoliko fotografija s kratkim potpisom 'AIRE' Kylie je pratiteljima objavila službeno ime svoga sinčića.  

sin Kylie Jenner
Instagram 

Jenner je i Travis Scott postali su roditelji preslatkoga dječaka u veljači 2022., a sprva su ga nazvali Wolf Jacques. No mjesec dana kasnije, Kylie je izjavila  kako se 'više ne zove Wolf'. Reality zvijezda pokušala je objasniti kako se niti ona ni Travis uopće nisu mogli saživjeti s imenom Wolf i da to ime mališanu nikako ne pristaje.

Kylie Jenner i sin
Instagram 

Tijekom druge sezone Kardashiansa, Kylie je često govorila o promjeni imena. 'Doista nismo imali ime. Mislili smo da će nam pasti na pamet kad ga vidimo, ali nije', objasnila je. 'Onda 24 sata prije nego što smo trebali potpisati rodni list, osjetila sam pritisak da moram odabrati ime. Khloé je predložila Wolf, i to mi se svidjelo. Tako smo u rodni list dali napisati Wolf Webster. Čim smo vidjela da je ime upisano, zapitala sam se - Što sam to napravila?'

No očito Kylie nije dovela u pitanje značenje imena Aire jer navodno, ono na arapskome znači 'penis', iako ima još jednu poveznicu, s istoimenom rijekom u Engleskoj.