Što pokloniti djeci za Božić zasigurno je jedno od najčešćih pitanja koje sebi roditelji postavljaju ovih dana. I dok su djeca mala, još je uvijek kupnja igračke poklon s kojim je teško pogriješiti, no za roditelje nešto veće djece sve je teže odabrati dar izvan konteksta modernih tehnologija. Jer, većina djece žele baš gadgete ili 'nadogradnju' za njih, a za većinu roditelja, s druge strane, primarno je odvojiti djecu od mobitela, tableta i ostalih uređaja koji im odvraćaju pažnju od one iskonske, kreativne i predivne – obične igre. Ako još niste kupili božićni poklon za svoje dijete, ne brinite, mi smo u zagrebačkom Arena Centru 'pročešljali' dječje trgovine i odabrali svoje favorite do 200 kn.

Arena Centar Pokloni za djecu ispod 200 kuna

Ključni kriteriji za odabir idealnih igračaka uvijek su isti: treba osluškivati interese djeteta i pokušati pronaći onu koja će zadovoljiti njegove 'apetite'. Dakle, sad nije vrijeme za preodgoj i širenje vidika. Božićni pokloni tu su da razvuku najveći osmijeh na dječja lica. Jesmo li tome uspjeli, odnosno je li im igračka posebno zanimljiva, znat ćemo ako se s njom dugo zabavljaju i ako joj se uvijek nanovo vraćaju.

božićni pokloni za djecu
Pexeles 

Kao najbolja lifestyle platforma Lookbook ima niz savjeta za cijelu obitelj kako biti kreativan u svakom smislu – od mode, preko beauty savjeta do uređenja interijera i, naravno, ideja što poklanjati u određenim prilikama. Znamo da je predblagdansko vrijeme tradicionalno razdoblje kad puno jedemo i družimo se, no i kad više vremena provodimo s obitelji. Ne dozvolite da vam Božić 'preuzmu' ekrani i da, uvjetno rečeno, 'višak' vremena provedete uzalud. Umjesto toga, prošećite gradom zajedno i uživajte zajedno na adventu, obucite božićni pulover i zabavljate se uz glazbu ili društvene igre, budite kreativni – naš je prijedlog da napravite sami ultimativni hit blagdana 2022., papirnatu božićnu zvijezdu. Platforma Lookbook neka postane vaša nova omiljena adresa za najkorisnije savjete za čitavu obitelj, pa i klince: od mode za male trendsetere, preko savjeta za nove mame, do filmova i serija koje zajedno možete odgledati… Još ideja je na Lookbook-u…

*Sadržaj nastao u suradnji s Lookbook-om.