Poznata holivudska glumica, koja je neko vrijeme nosila i titulu glumice s najljepšim osmijehom, rijetko objavljuje po društvenim mrežama fotografije iz svoga obiteljskog života.

Posljednji put kad smo imali prilike malčice zaviriti u njihovu privatnost, bilo je točno prije godinu dana, kada je Julia na društvenim mrežama obilježila 17. rođendan svojih blizanaca.

Točno godinu dana kasnije, Hazel i Phinnaeus napunili su 18 godina, a ponosna mama je objavila fotografiju u istome stilu, njih dok su bili još bebe.

 'Bebice su narasle! Najsretniji rođendan preslatki Hazel i Finn!', napisala je glumica.

Julia Roberts sa svojim suprugom redateljem Dannyjem Moderom, s kojim je ove godine proslavila i 20 godina veze, ima troje djece, a ona je jedna od slavnih o čijoj djeci ne znamo gotovo ništa, zapravo jedva da im znamo imena. No vjerojatno je to dio njezine osobnosti jer Julia niti o sebi ne otkriva puno.

Njezinih troje djece, blizanci kćer Hazel i sin Phinnaeus, te 15-godišnji sin Henry, odrasli su daleko od kamera unatoč činjenici da je njihova mama jedna od najpoznatijih glumica holivudskog svijeta.