Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVI OČEVI MORAJU SE MALO VIŠE POTRUDITI: 3 horoskopska znaka koja baš i nisu 'talentirana' za odgajanje djece

Autor Sanja Matasić

Neki imaju toliko vlastitih interesa da se teško mogu uživjeti u očinsku ulogu.

 očajni tata s bebom Izvor: Shutterstock

Prema osobinama horoskopskih znakova, astrolozi su napravili razne grupe. Jedna od njih je i grupa s muškarcima kojima očinstvo ne ide najbolje od ruke.

Izdvojili su tri znaka za koja smatraju da nisu rođeni da budu očevi, i da se u toj ulozi moraju malo pomučiti. Naravno, kakav će netko biti otac ne ovisi samo o horoskopskom znaku, ali evo koga su astrolozi izdvojili.

 tata s bebom Izvor: Shutterstock

Vodenjak

Vjerojatno postoje iznimke, ali većini muških vodenjaka odgoj djece ne ide spontano i prirodno. Nije da su namjerno nezainteresirani, prije su često previše posvećeni drugim poslovima izvan obiteljskog života da im se odgajanje djece može činiti kao gnjavaža i nepotrebna obaveza.

Riba

Na prvu, čini se da bi muškarac Riba mogao biti odličan tata. No često previše razmišljaju o vlastitim potrebama i osjećajima pa se teško fokusiraju na tuđe potrebe. Zapravo, ako su zadovoljni sobom, mogu biti super tate. No ako su nezadovoljni, njihova zamišljenost i sanjarenje jednostavno se neće uklopiti u obiteljski život.

Jarac

Jarci su proračunati i ne pokazuju emocije pa im odgajanje djece baš nije prirodni talenat. Iako žele biti roditelji i sviđa im se ideja o osnivanju obitelji, koliko god da se trudili biti zabavni i spontani, na kraju njihova krutost u odgoju ipak dođe u prvi plan. Sve u svemu, morali bi se pomučiti da budu nježni i dragi očevi.

Možda će vas zanimati

Najnovije