Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

7 STVARI KOJE TREBATE ZNATI O MALOME ŠKORPIONU: Maštat će da postane čarobnjak ili u najmanju ruku privatni detektiv

Autor Sanja Matasić

Vaša beba rođena u znaku Škorpiona puna je iznenađenja.

 dječak i djevojčica Izvor: Shutterstock

Ako je vaše dijete rođeno između 23. listopada i 21. studenog, onda je predstavnik horoskopskog znaka Škorpiona. Ovaj je znak poznat po izraženim emocijama, tajnovitosti i odanosti. Evo što sve možete doznati o toj tajanstvenoj bebi čiji ste roditelj.

Super tajnovita djeca

Škorpioni drže sve skriveno u sebi. Žude za privatnošću i potrebno im je vrijeme koje će provesti sami sa sobom. S druge strane, nemojte očekivati da vi nešto možete sakriti od maloga Škorpiona jer su već kao djeca vrlo intuitivni i perceptivni. Otkrit će sve obiteljske tajne i sve što biste pokušali sakriti od njih.

Iznimno su osjetljivi

Iako izvana može izgledati hladnokrvno, posve je moguće da proživljavaju pravi emocionalni tobogan. Vaš je posao nagovoriti ga da vam ispriča što ga uzrujava. Djeca rođena u znaku Škorpiona mogu biti ekstremna u svojim emocijama, a njihovo raspoloženje može oscilirati od vrlo dobre volje do ekstremne ljutnje.

Hrabri, ali im treba podrška

Škorpioni su vrlo snažni i ne vole priznati svoje strahove. Stoga, vaša im je podrška važna kako bi premostili svoje nesigurnosti. Ponudite zagrljaje i nježnost, ali na svoj način - za malo dijete to može značiti maženje onoliko dugo koliko ono tolerira.

 dijete u šumi Izvor: Shutterstock

Tajne ih intrigiraju

Poput divljeg škorpiona koji ih predstavlja, Škorpioni vole tamu i povlačenje u skrovište. Vaše će maleno obožavati igru skrivača, ali i ostale igre u kojima može nestati. Također, nemojte se čuditi ako već s dvije godine bude obožavao Harryja Pottera, a životna želja mu bude da postane mađioničar ili čarobnjak. Sve što je skriveno posebno je intrigantno djeci rođenoj u ovome znaku.

Odlikuje ih jaka volja

Od rođenja vaša će beba Škorpion pokušavati dominirati svime što ga okružuje. Ispitivat će vaše granice strpljivosti i uvijek nastojati da ima zadnju riječ. Budite čvrsti i dosljedni, ali nježni kada disciplinirate dijete Škorpiona. Ovi mališani imaju odlično pamćenje i vrlo su osvetoljubivi.

Vrlo su intenzivni

Iako su introverti, njihova je karizma jaka. Odani su bliskim prijateljima i obitelji. Nepoznatim osobama dijete Škorpion može se činiti nepristojnim, ravnodušnim, pa čak i okrutnim pa ćete ga morati naučiti da bude obzirno prema tuđim osjećajima.

Posesivnost vrlo izražena

Ovi će mališani imati poteškoća s dijeljenjem igračaka i grickalica jer su ipak predstavnici jednog od posesivnijih znakova Zodijaka. Pohvalite svoje dijete kad primijetite da je velikodušno prema prijateljima, braći i sestrama.

Možda će vas zanimati

Najnovije