Da, naravno da smo mi kao roditelji ključni faktor u odluci koliko ćemo djece imati. Međutim, ponekad je vrlo zabavno čitati horoskop i predviđanja zvijezda.

Pogledajte što kaže horoskop – koliko ćete djece imati.

1. Ovan

Zvijezde su za ove prave borce isplanirale troje ili četvero djece. Samouvjereni, snažni i jasno definirani, rođeni su vođe. Ambiciozni su i imaju velike planove, sasvim je razumljivo da im je cilj stvoriti veliku obitelj.

Mama Ovan često zna postati nestrpljiva ako djeca nisu dovoljno brza u svojim postupcima.

2. Bik

Poznati su po svojoj mirnoći i harmoniji. Cilj im je imati dvoje djece, jer ih više od toga može iscrpiti. Divni su roditelji jer imaju strpljenja i volje odgajati dijete.

Bikovi vole postavljati visoke standarde, ali se i opiru promjenama. Više od dvoje djece za njih bi bila noćna mora. Imaju vrlo snažne obiteljske vrijednosti i na tome inzistiraju. Djeca su im uvijek na prvom mjestu, čak i u odnosu na vlastito zdravlje. Trebali bi poraditi na tome, jer to kasnije može uzrokovati mnoge probleme.

Koliko djece ćete imati po horoskopskom znaku
Shutterstock 

3. Blizanci

Sigurni smo da ne bi bilo iznenađenje da Blizanci dobiju blizance. Glavna karakteristika majke u ovom znaku je da djeci nikada neće biti dosadno. Ipak, možda ima vrlo malo strpljenja.

Ako ne dobiju blizance, sigurno će imati barem dvoje-troje djece.

Ne vole biti sami pa su im djeca jako bitna. Ne bi čudilo da imaju puno više djece.

Vrlo su zabavni roditelji, vole zabave i spontana druženja. Vole voditi djecu u parkove, šetati, zabavljati se i dobro zabavljati.

No, njihova dvojnost ponekad zna doći do izražaja pa će vrlo lako promijeniti raspoloženje.

4. Rak

Rakovi su prave majke zodijaka. Njima je to prirodno. Zvijezde im predviđaju dvoje djece, ali s nekoliko godina razlike.

S Rakom će toplina i okolina puna ljubavi biti sasvim normalna. Sagradit će dom pun sreće i sloge. Ponekad znaju biti previše zaštitnički nastrojeni jer nemaju lako povjerenje u druge.

Mekani su i osjetljivi, pa im treba nekakav odmor kako bi izvukli dvoje djece.

5. Lav

Zvijezde su planirale između dvoje ili četvero djece. Multitasking je njihova stvar, tako da lako mogu uzdržavati obitelj s više od jednog djeteta.

Vole zapovijedati i imati poštovanje, ali mogu biti jako zabavni i stvoriti puno zanimljivih aktivnosti tijekom dana. Po tome su poznati.

Ako lavovi odluče postati roditelji, ništa im ne može stati na put.

Koliko djece ćete imati po horoskopskom znaku

6. Djevica

Previše djece može biti jako stresno, pa je jedno dijete idealno za njih. Od strogih planova za igru, trening, zadaću, vrlo su organizirani.

Mnoga djeca mogu poremetiti svoje planove u karijeri i životne ciljeve. Neki od njih su hrabri za još jedno dijete, ali to bi bilo sve.

Djeca Djevice će sigurno imati lijepe manire i ponašanje, jer ne vole grubost. Uvijek će biti usmjereni na to da djetetu daju najbolje.

7. Vaga

Žele ravnotežu, jednakost, fair play pa im je dobra odluka imati dvoje, četvero ili šestero djece s obzirom na to da vole buku i društvo.

Vaga je mirna majka, ugodna i draga, tako da ih ni najveći napadi ljutnje neće poremetiti. Imaju talent biti cool kada svi oko njih vrište. Djevice vole biti vani, vole prirodu i umjetnost. U prvim godinama upoznaju djecu s kulturom i ljepotom. Djeca ih se sigurno neće sramiti s obzirom na to da ih odgaja osoba koja obožava društvo.

8. Škorpion

Oni su u stanju imati cijelu vojsku djece. Vole biti okruženi voljenima.

Ako ne trinaest, imat će najmanje troje djece. Vole izazove i daju sve od sebe bez obzira što rade. Vole učiti, istraživati, testirati različite metode roditeljstva kako bi pronašli ono što im najviše odgovara.

Rađaju se vođe koji rade na tome da djeca budu moćna kakva jesu. Ipak, trebaju paziti na njihovu impulzivnost, jer bi mogli zastrašiti djecu. Vrlo su zaštitnički nastrojeni roditelji koji odgajaju vjernu djecu.

9. Strijelac

Oni su energični i avanturisti vrlo znatiželjne prirode. To ih čini cool roditeljima koji se odlično zabavljaju. Nemojte se iznenaditi kada njihova odluka da budu roditelji ne dođe tako lako. To nije u njihovoj prirodi. Ako imaju dijete, vjerojatno će i ostati na tome.

Međutim, kada su roditelji, daju najbolje za svoje dijete. Njihova djeca nikada neće biti usamljena, jer će uvijek imati okupljanja, druženja, igre i prijatelje. Djeca Strijelci dobivaju veliku slobodu, jer su im roditelji otvorenog uma i vole humor.

Koliko djece ćete imati po horoskopskom znaku

  Koliko djece ćete imati po horoskopskom znaku

10. Jarac

Imati troje djece je vrlo lak posao za Jarca. Imaju sposobnost u pravilu sve raditi i istovremeno održavati djecu, kuću i karijeru.

A kad su zabrinuti, nema toga što dobar plan ne može riješiti. Sigurni su u sebe i sve mogu podnijeti. Disciplina je na prvom mjestu, oni su glavni. Nemaju želju biti najbolji prijatelji s djecom.

Imaju jak osjećaj za obitelj i tradiciju. Imaju problem s prihvaćanjem ako dijete nije ono što očekuju, pa postaju hladni i distancirani, a ne ljuti. Jarci bi trebali poraditi na tome, jer će se ovakve situacije sigurno dogoditi. Uostalom, oni su djeca.

11. Vodenjak

Vole avanture i slobodu pa su im zvijezde isplanirale jedno dijete. Vodenjak se može ponašati kao introvert – sramežljiv i tih. Međutim, njihova djeca znaju da su oni ljudi koji vole zabavu.

Ako su raspoloženi, odlični su partneri za igru. Ponekad znaju previše razmišljati i tada ne žele imati društvo oko sebe. Iako im je ponekad potrebna samoća, dobra stvar je što je ona kratkog vijeka.

Sjajni su roditelji jer su uvijek spremni saslušati i pomoći.

12. Riba

Oni mogu imati cijelu školu djece. Definitivno mogu imati petero ili više djece. Puni su ljubavi i emocija i spremni su za put odgajanja ovih malih duša. Zbog empatije koja ih krasi, savršeni su roditelji. Oni su fleksibilni i vrlo se lako prilagođavaju.

Čini se da je njihovo roditeljstvo potpuno bezbolno, pa mnogi traže njihov savjet.