Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP VAM MOŽE OTKRITI KAKVA STE TRUDNICA: Vage o imenu odlučuju do poroda, a Jarčice imaju organiziran svaki korak

Autor Sanja Matasić

Zvijezde vam mogu otkriti kako ćete 'podnositi' trudnoću.

 trudnica surfa Izvor: Shutterstock

Upravo ste doznali da ste trudni. Jeste li uzbuđeni? Iznenađeni? Prestrašeni? Vjerojatno sve pomalo. I vjerojatno ste već čuli popularnu izreku da je svaka trudnoća jedinstvena pa se pitate kakva će biti vaša i kakva ćete vi biti trudnica. Evo što zvijezde kažu na tu temu.

Vaš horoskopski znak može utjecati na način na koji pristupate trudničkim tegobama, kako emocionalno proživljavate trudnoću, jeste li od onih trudnica koje su zahtjevne ili se ponašate kao da uopće niste trudni.

Ovan

Ovnice su energične i iskrene pa čak i ako su suočene s teškom trudnoćom, ove će se buduće mame hrabro izboriti sa svakim problemom. No stalno će pričati o svakom detalju svoga trudničkog putovanja. Poštedite svoje osjetljive prijatelje nekih dijelova koji nisu baš za njihove uši.

Bik

Žene Bikovi su jake i zaštitnički nastrojene i učinit će sve kako bi se njihova beba pravilno razvijala. Jedino, možda neće dobro reagirati na neka iznenađenja u trudnoći. Grudi iz kojih izlazi kolostrum, otečene noge ili nizak tlak mogu izbezumiti mamu Bika.

Blizanci

Blizanci su nježni i prilagodljivi pa će vjerojatno imati lijepu trudnoću u kojoj će uživati punim plućima. No instinkt gniježđenja može posebno 'uloviti' pripadnice ovoga znaka, stoga se pripremite rano uređenje dječje sobe.

Rakovi

Rakovi su odani i emotivni, a trudnoća bi mogla proteći u naglim promjenama raspoloženja. Uvijek sa sobom imajte pakiranje papirnatih maramica. Bit ćete plačljiviji nego inače.

Lavovi

Mame Lavice dobro će podnijeti trudnoću, ali bi mogle zarežati na osobe koje im dijele 'dobronamjerne' savjete. Jer, one uvijek znaju sve najbolje.

 trudnica jede Izvor: Shutterstock

Djevice

Djevice su nevjerojatno neovisne, pronicljive i praktične pa će se dobro nositi s trudnoćom jer imaju realna očekivanja. Bit će upoznate sa svim tegobama i ništa ih neće moći iznenaditi. Zapravo, ponašat će se kao da uopće nisu trudne.

Vaga

Poznate kao neodlučne, Vage mogu cijelu trudnoću provesti mijenjajući odluke o planovima poroda, imenima djeteta i odlukama o douli. Dobro je da se posvete tehnikama opuštanja ili prenatalnoj jogi kako bi tijelo i um održale u ravnoteži.

Škorpion

Budući da su osjetljivije prirode, Škorpionima bi trudnoća mogla biti posebno izazovna. No neće šutjeti o tome, nego će za svaki problem brzo pronaći i rješenje.

Strijelac

Ako vidite trudnu damu koja izgleda nevjerojatno spokojno i sretno, onda je ona vjerojatno Strijelac. Ove mame stvarno uživaju u trudnoći, a hormoni im idu na ruku.

Jarac

Ove će buduće mame trudnoći pristupiti mudro, spremne i voljne prihvatiti brojne izazove. No budući da vole organiziranost, ako im jedan od simptoma bude 'mamin mozak', trudnoća im može biti izazov.

Vodenjak

Buduće mame Vodenjaci mogle bi imati poteškoća s prilagodbom na brojne promjene koje trudnoća donosi, posebno nakon što shvate da se više ne mogu kretati kao prije. U međuvremenu, vjerojatno će iskoristiti vrijeme za intenzivno istraživanje trudnoće, porođaja i roditeljstva kako bi zaokupile svoj um i bile informirane.

Ribe

Tijekom trudnoće Ribe će vjerojatno učiniti sve kako bi osigurale da beba u njima bude sretna i zdrava. Pažljiva kad su prehrana i odlasci liječniku u pitanju, bit će primjer odgovorne trudnice.

Možda će vas zanimati

Najnovije