Biti roditelj zasigurno je najljepši, ali i najzahtjevniji zadatak na svijetu. Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju po prvi puta, imaju brojna pitanja oko početka ovog novog životnog razdoblja. Upravo iz tog razloga tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska godinama organizira besplatnu edukaciju za trudnice i dojilje 'Zdrava mama sretna beba' za koju se uvijek traži mjesto više.

Ove godine konferencija će se održati u subotu, 12. studenog 2022. s početkom u 11 sati, u prekrasnom prostoru Lobby bara WESPA SPACES, ZAVRTNICA 17, Zagreb.

Edukaciju će držati stručnjaci različitih profesija (pedijatar, nutricionist, kineziolog, psiholog i citolog), a iz prve ruke moći ćete doznati sve o sljedećim temama:

  • prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrani, prehrani dojilja, tehnikama dojenja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa
  • prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba
  • položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda
  • postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti
  • zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail: osmijeh@populus-duo.hr, a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon-paket naših sponzora. Zato požurite i prijavite svoj dolazak već sada.

Zdrava mama, sretna beba.jpg
Promo