Kylie Jenner ne skriva od javnosti da je u razdoblju postpartuma patila od ‘baby bluesa’, odnosno prolazila kroz teško emocionalno stanje. U jednoj od epizoda Kardashiansa, majka dvoje djece ispričala je kako je tijekom prvih mjesec dana nakon drugoga poroda uglavnom vrijeme provodila u suzama.
‘Plakala sam bez prestanka po cijele dane prva tri tjedna nakon poroda’, rekla je Kylie. ‘Plakala sam do iznemoglosti, na kraju bih samo ostala ležati u krevetu s teškom glavoboljom’, ispričala je svojoj sestri Kendall.

Potom je naglasila kako nije bila riječ o pravoj postporođajnoj depresiji, nego o blažem obliku koji se još naziva ‘baby blues’, a koji ne traje više od šest tjedana.

Početkom ove godine Kylie je na svome Instagramu progovorila o svome postpartumu i emotivnome disbalansu u kojem se našla: ‘Samo želim reći svim majkama kojima je postpartum bio težak. Nije lako mentalno, fizički, duhovno... to je jednostavno ludo. No na internet možete pronaći da mnoge žene nakon poroda prolaze teško razdoblje. Velik je pritisak na žene, i nije lako’, objasnila je Kylie.

Travis-Scott.jpeg
Instagram 

Kylie s partnerom Travisom Scottom ima dvoje djece, 4-godišnju Stormi i sinčića Wolfa, koji je na svijet došao prije 8 mjeseci.