Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CHRISTINA PERRY DOBILA DUGINU BEBU: Nakon dva spontana pobačaja, sreća u obitelji

Autor Sanja Matasić

Nakon dva spontana pobačaja, na svijet došla malena Pixie.

 Christina Perri Izvor: Instagram

U subotu 22. listopada popularna je američka pjevačica Christina Perri rodila djevojčicu Pixie Rose Costabile, a na Instagramu je objavila ovu radosnu vijest.

'Ona je ovdje! S puno vjere, povjerenja i vilinske prašine stigla je sigurno. Pozdravite našu čarobnu dvostruku duginu djevojčicu', napisala je uz fotografiju.
Zašto dugina djevojčica? Pjevačica je tijekom 2020. godine imala dva spontana pobačaja, jedan u siječnju, a jedan u studenome. Bebe koje se rode nakon teško proživljenog gubitka trudnoće, još se nazivaju i dugine bebe jer donose nadu u novi život nakon teškoga gubitka.

'Prošle noći smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon teške borbe da uopće izađe na ovaj svijet. Sada je na miru, a u našim će srcima biti zauvijek', napisala je uz fotografiju na kojoj drži ručicu svoje preminule bebice. Istu je poruku napisao i njezin suprug Paul Costabile i dodao: 'Bilo je ovo nekoliko teških tjedana, ali smo jako zahvalni na vašoj podršci i porukama'.

Christina i njezin suprug Paul imaju još jednu djevojčicu, 4-godišnju Carmellu koja ponosno u svome naručju drži sestricu.

'Trenutak o kojem smo dugo sanjali: Carmela i njezina malena Pixie', bila je emotivna poruka pjevačice uz fotografiju njezinih djevojčica.

Možda će vas zanimati

Najnovije