Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA OBJAVILA DUHOVIT VIDEO: Koliko fotografija snimite s prvim djetetom, koliko s drugim, a koliko s trećim?

Autor Sanja Matasić

TikTok mama objavila video koji će vas nasmijati, a možda i sebe prepoznate u njemu.

 fotkanje djece_.jpg Izvor: TikTok Screenshot

Mnoga istraživanja potvrđuju da se uvelike razlikuje briga i odgoj prvoga, drugog i trećeg djeteta. Kod prvoga djeteta pazite na svaki detalj, posebno brinete o ekstremno strogim higijenskim uvjetima, čitate knjige o odgoju, a vaša se briga graniči s paničnim strahom hoćete li sve učiniti kako treba. S drugim djetetom ste već puno opušteniji, a s trećim djetetom popustite gotovo u svemu čega ste se kao ‘pijan plota’ držali kod prvo dvoje.

No tako je i s fotografiranjem i snimanjem djece, a to je na posebno duhovit način pokazala mama mama troje djece Nicole Oliver na svome TikTok računu.

Ne samo po njezinu mišljenju, nego iz iskustva mnogih roditelja troje i više djece, prvo dijete fotkate i snimate gotovo svake minute njegova života, drugo malo rjeđe, a svako sljedeće sve manje.

Djeca brzo rastu i, dok se ne okrenete, već su u pubertetu, pa ako želite sebi i svome djetetu ostaviti neke lijepe uspomene, podsjetite se, s vremena na vrijeme, zabilježiti neki poseban trenutak u njihovim malim životima.

Možda će vas zanimati

Najnovije