Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GEORGE CLOONEY I AMAL SAMO ŽELE ZAŠTITITI SVOJU DJECU: Zatražili da se uklone sve fotografije blizanaca s interneta

Autor Sanja Matasić

George Clooney i Amal objasnili svoje razloge.

 george clooney i amal.jpg Izvor: Profimedia

Slavni glumac George Clooney i njegova supruga Amal svoju su djecu odlučili potpuno zaštiti od izlaganja medijima pa je prava rijetkost da na bilo koji način komentiraju svoj obiteljski život. Čak je glumac 2021. poslao otvoreno pismo medijima, tražeći da se fotografije njegove djece ne objavljuju, objašnjavajući da njegov status i Amalin posao odvjetnice za ljudska prava znači da moraju poduzeti dodatne mjere opreza kada je u pitanju dobrobit njihove obitelji.

Pismo je djelomično glasilo: 'Ja sam javna osoba i prihvaćam objavljivanje svojih fotografija kao dio cijene koju moram platiti za svoj posao. Naša djeca nisu preuzela takvu obvezu. Priroda posla moje supruge nalaže joj suočavanje i suđenje terorističkim skupinama i mi poduzimamo sve mjere opreza kako bismo zaštitili svoju obitelj.

'Ne možemo zaštititi djecu ako bilo koja publikacija stavi njihova lica na naslovnicu. Nikada nismo prodali sliku svoje djece; nema nas na društvenim mrežama i nikada ne objavljujemo slike jer bi to dovelo njihove živote u opasnost. Nismo paranoični, samo smatramo da živimo u okrutnom svijetu.'

Baš zato čudi što je nedavno je iznio jednu vrlo zanimljivu pojedinost o svojim 5-godišnjim blizancima Alexaderu i Elli.
Naime, George je otkrio kako njegova djeca govore već tri jezika pa se čak i našalio da su oboje mnogo pametniji od njega.

Za Entertainment Tonight, Clooney je tako izjavio: 'Oni se u životu mogu baviti što god požele. Pretpostavljam da su ipak pametniji od mene pa će vjerojatno nešto poduzeti - već govore tri jezika, a ja još uvijek usavršavam svoj engleski.'

George i Amal Clooney blizance su dobili 2017., a u braku su od 2014.

Možda će vas zanimati

Najnovije