Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NISAM NITI SANJAO DA ĆU POSTATI OTAC U 56. GODINI: George Clooney priznaje da ga je očinstvo promijenilo

Autor Sanja Matasić

Glumac je postao otac u svojim 50-ima, a od holivudskog zavodnika pretvorio se u brižnoga tatu

 clooney-i-amal.jpg Izvor: Instagram

Slavni holivudski glumac George Clooney bio je na glasu kao najpoželjniji neženja, ali i kao jedan od onih koji nije baš bio ljubitelj malene djece. I sam je priznao u nekim intervjuima da mu dječja prisutnost stvara nelagodu i da se ne snalazi najbolje kada je okružen bukom koju proizvode klinci. Neko je vrijeme kružila priča po medijima da je čak zamolio svog tadašnjeg najboljeg prijatelja Brada Pitta da mu ne dolazi u posjet sa svojom djecom.

No 2014. Clooney se oženio cijenjenom odvjetnicom za ljudska prava Amal, a tri godine kasnije par je dobio preslatke blizance. Clooney svoju djecu ne pokazuje u javnosti, a kada u intervjuima govori o svojim 5-godišnjim blizancima Alexanderu i Elli, tvrdi da ga je očinstvo promijenilo na njemu neočekivane načine.

Shvatio sam kolika je radost biti tata

'Jako su zabavni i vole me zezati', rekao je George Clooney na podcastu s Marcom Maronom, dok je razgovarao o svojim blizancima. 'Samo ih gledam i razmišljam, ne mogu biti sretniji. Iznenađen sam koliko me čine sretnim.'

Kao roditelj, odgovoran sam za formiranje njihove osobnosti 

Clooney je oduševljen što može sudjelovati u odgoju svojih blizanaca i želi ih usmjeriti da jednoga dana odrastu u samosvjesne i kvalitetne ljude.
'Uvijek sam osjećao odgovornost prema drugim ljudima, ali kada imate vlastitu djecu, shvatite da ste odgovorni za njihove živote na način na koji dotad niste bili', rekao je glumac za Daily Mail. 'I postaješ svjestan da im želiš biti dobar primjer.'

Glumac je dodao kako je njegova i Amalina odgovornost da njihova djeca razumiju da su rođena s privilegijom i da imaju sve što im je potrebno, ali da tako ne žive svi ljudi na ovoj zemlji. 'Želim ih naučiti da budu empatični prema osobama koje nisu imali tu sreću da se rode u imućnim obiteljima', izjavio je Clooney.

Nekad sam bio okrenut samo sebi, a sada plačem četiri puta dnevno

Clooneyjevi momački dani daleko su iza njega. Sada mu je život ispunjen suzama, brigom o djeci, roditeljskim mukama i čini se da mu to uopće ne smeta.

'Sada je moja kuća ispunjena plakanjem beba. Kad nas posjete moji prijatelji i vide me kako mijenjam pelene, smiju mi se u lice', našalio se tijekom intervjua za The Hollywood Reporter, dok su njegovi blizanci još bili bebe.

'Ja plačem više nego oni', otkrio je tada glumac za The Daily Mail. 'Trenutno plačem četiri puta dnevno jer sam preumoran.'

Počeo sam cijeniti majku svoje djece na poseban način.

Clooney je uvijek o Amal govorio samo pozitivne stvari, ali kada ju je upoznao u novoj, majčinskoj ulozi, počeo ju je cijeniti još i više.

'Divim se svojoj supruzi jer ih doji i spava po dva sata u komadu, ali ljubav koju vidim u njoj je nešto predivno', prije 4 je godine izjavio za Daily Mail.

Iako nije niti sanjao da će postati otac u 56. godini, iako mu je teško u 61. godini trčati za petogodišnjacima, George tvrdi da mu je očinstvo nešto najbolje što mu se moglo dogoditi u životu.

Možda će vas zanimati

Najnovije