Desetljećima je Clooney glasio za hollywoodskog šarmera, ali kada je oženio Amal Alamuddin, i pogotovo kad je dobio blizance Ellu i Alexandra, pretvorio se u obiteljskog čovjeka s potpuno drukčijim prioritetima.

‘Moja djeca su pravi troipolgodišnji monstrumi’, a s tom bi se rečenicom vjerojatno složili mnogi roditelji djece te dobi. Prošli je mjesec George za W izjavio kako je shvatio koliko su njegova djeca u stanju terorizirati njih kao roditelje: ‘Priznat ću vam što mi je postao hobi – složiti i izglačati dvije ili tri mašine rublja dnevno, stavljanje suđa u suđericu cijeli dan, jer me djeca znaju izludjeti.’

No, odmah u drugoj izjavi Clooney priznaje da su ipak neodoljivi i preslatki te da ne može zamisliti svoj život bez svojih blizanaca i supruge Amal.

‘Najsmješnije od svega je što sam u roditeljsku igru ušao dosta kasno. Pa ja imam 59 godina i djecu od 3,5 godine’, govori Clooney.

George je objasnio kako se godinama fokusirao samo na svoju karijeru, ne shvaćajući da postoje puno važnije stvari u životu: ‘Karijera, uspjeh, izgled, sve je to tada bilo jako važno. No onda se pojavila Amal pa su došla djeca, i sada više ništa od toga nije važno. Evo, uživam u peglanju i pranju suđa… Na kraju svog dana kažem – Bože, hvala ti što sam mogao provesti vrijeme sa svojom djecom.‘

Clooneyjevi klinci vole izvoditi razne prankove.

‘Svaki prank koju moja djeca naprave, to je zato što žele biti zabavni. Neki je dan doslovno moj sin uzeo kikiriki maslac i razmazao ga po đonu šlape. Onda je počeo hodati po podu, a maslac se razmazivao. On se smijao i govorio – Tata, tata, vidi, nešto smrdi po kakici! I kako da se čovjek ozbiljno naljuti na njega? Bio sam ponosan jer se toga dosjetio’, kaže Clooney.

Tekst: S.M.

Foto: Shutterstock