Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLINA RISTOVIĆ POKAZALA KAKO S KĆERI UŽIVA U ZADNJIM LJETNIM DANIMA: 'Školo, veselimo ti se, ali pričekaj još malo'

Nikolina s kćeri Unom Sofijom uživa u kasnome ljetu.

 nikolina ristović_more.jpg Izvor: Instagram

Iako je ljeto polagano na izmaku, mnogi roditelji su odlučili do kraja uživati u morskome ugođaju jer, eto, sljedeći tjedan mališani će ponovno u školske klupe. Tako je i poznata naša mama Nikolina Ristović sa svojom 7-godišnjom kćerkicom Unom Sofijom još uvijek na moru. 

Mama i kćer uživaju u lijepim zajedničkim trenucima, a Nikolina je na svojim društvenim mrežama pratiteljima prenijela dio morskoga ugođaja.


'Još koji dan ljeta preliven zlatom. Žličica ljubavi, koji gram sreće, prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene koja će potrajati do kada treba. Do mjeseca i natrag. Školo, veselimo ti se, ali pričekaj još malo…', napisala je Nikolina uz jednu od svojih objava s kćerkicom.

'Najdragocjeniji dragulji koje ćete imati oko vrata su ruke vaše kćeri. I nitko, baš nitko ne zna obrisati suze i nacrtati osmijeh na licu tako dobro kao mama…', bila je druga Nikolinina objava, a na objavljenim fotografijama očito je koliko je Una Sofija slična svojoj prelijepoj mami.

Kćerkicu Unu Sofiju Nikolina je rodila u braku s pokojnim Vidojem Ristovićem, a ima još i 25-godišnju kćer Hanu, iz prvoga braka s popularnim voditeljem i novinarom Markom Cigojem.

Najnovije