Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANGELINA JOLIE ISPRATILA 17-GODIŠNJU KĆER NA FAKULTET: Iako je sretna zbog Zahare, jedva je zadržala suze

Autor Sanja Matasić

Ponosna Angelina je svoju 17-godišnju kćer ispratila na prestižni koledž

 profimedia-0639696273.jpg Izvor: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tjedan dana nakon što je glumica Angelina Jolie svoju 17-godišnju kćer Zaharu Jolie-Pitt upisala na Spelman koledž za umjetnost u Atlanti, došao je trenutak da je isprati u novi studentski život

Angelina ju je odvezla u kampus, a na dan kad se Zahara uselila, glumica se fotografirala s ravnateljicom koledža Helenom Gayle. Na pitanje kako se osjeća kao mama novopečene studentice, Angelina je odgovorila: 'Počet ću plakati! Još se držim, ali hoću'.

Holivudska je glumica prvi put na svome Instagramu objavila da će njezina kćer pohađati Spelman koledž još 31. srpnja uz fotografiju Zahare i njezinih kolegica sa koledža. 'Zahara sa svojim sestrama s koledža Spelman! Čestitam svim novim studentima koji počinju ove godine', napisala je Angelina. 'Čast je imati člana obitelji na Spelmanu', dodala je.

Povodom upisa na prestižni koledž oglasio se i tata Brad Pitt. 'Ponosan sam na Zaharu', rekao je 58-godišnji glumac za Vanity Fair. 'Tako je pametna. Na koledžu će još više napredovati. Prekrasno je što će pronaći sebe, vlastiti put i otkriti nove interese. Kako vrijeme leti. Djeca odrastaju tako brzo. Plače mi se kad to vidim’, dodao je.

Osim Zahare, Angelina i Brad imaju još petero djece: 20-godišnjeg Maddoxa, 18-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Shiloh te 14-godišnje blizance Vivienne i Knoxa. Maddox trenutno pohađa Sveučilište Yonsei u Južnoj Koreji.

Najnovije