Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DANAS IZGLEDA KĆER JULIJE ROBERTS: Kažu da je naslijedila mamin osmijeh i šarm

Autor Sanja Matasić

Julia u braku s Dannyjem Moderom ima troje djece.

 julia roberts.jpg Izvor: Instagram Screenshot

Glumicu Juliju Roberts davnih 90-ih godina proglasili kao ženu s najljepšim osmijehom, a publiku je osvojila odličnim glumačkim ulogama. No otkad je postala majka, Julia svoj privatni život skriva kao zmija noge, a fotografije svojih troje djece, koje je rodila u braku s redateljem Dannyjem Moderom, rijetko objavljuje. 

Iako su Julia i Danny odlučili svoju djecu, Hazel (17), Phinnaeusa (17) i Henryja (15) ne izlagati publicitetu, prošle godine u srpnju po crvenom su se tepihu ipak prošetali s kćeri Hazel.

Naime, na filmskom festivalu u Cannesu tinejdžerica je prisustvovala projekciji filma na kojem je radio njezin slavni tata. Možemo se složiti s brojnim komentatorima stranih medija kako Hazel definitivno ima mamin osmijeh, ali u mnogočemu nalikuje i svome ocu

U studenome prošle godine, za rođendan svojih blizanaca, Hazel i Phinnaeusa, slavna je glumica objavila fotografiju uz komentar: 'Najslađih 17 godina života', a riječ je o staroj fotografiji, iz razdoblja dok su blizanci još bili bebe.  

A potom je objavila preslatki video s Hazel s obiteljske rođendanske proslave. 

Zanimljivo je kako Julijina djeca sve do svoje tinejdžerske dobi uopće nisu znala da im je mama poznata i uspješna glumica, a bila je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda.

Možda će vas zanimati

Najnovije