Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIJEPA POPUT MAME: Kći Nikoline Ristović već ima 25 godina, a obožava putovanja i neobične modne kombinacije

Autor Sanja Matasić

Nikolina Ristović iz veze s voditeljem Markom Cigojem ima sada već odraslu kćer Hanu

 nikolina ristović.jpg Izvor: Instagram

Zanimljivo je promatrati mame i kćeri, pogotovo kada kćeri postanu djevojke i žene. Sličnosti se uočavaju od malih nogu, a što su kćeri starije, po mnogočemu slice na svoje mame.
Mame su im uzor, osobe od povjerenja, mjesto utjehe i mudrih savjeta.

 Nikolina Ristović, bez sumnje, po sudu mnogih, ulazi u skupinu ljepših žena hrvatske javne scene, a logično je zapitati se na koga se ‘umetnula’ njezina starija kći Hana Cigoj.

Hanu je Nikolina dobila u svojoj 21. godini života s bivšim partnerom, popularnim voditeljem i novinarom Markom Cigojem.

Hana danas ima 25 godina, završila je 15. gimnaziju u Zagrebu i studij medicine u Edinburghu i slobodno možemo reći da je preslikana mama Nikolina.

Hana, kao i sestra joj Una Sofia, ima dva imena - Hana Leonarda, a Nikolina je jednom prilikom objasnila kako su ona i njezina sestrica Una Sofia dobile dva imena.

‘Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćerkom bila sam malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah poslije prvog djeteta htjela dati to ime drugoj kćeri, ako budem imala još jednu', objasnila je tada Nikolina.

Prema Instagram profilu mlade Hane, može se primijetiti da voli putovati i da je velika ljubiteljica mode, a njezine kombinacije neobične su, razigrane i vrlo zanimljive.

Možda će vas zanimati

Najnovije