Kada gledate izbornika naše Reprezentacije kakvom smirenošću i razumijevanjem te brigom vodi naše Vatrene na Svjetskome prvenstvu, sigurno se pitate kakav je otac i suprug, kako funkcionira u svojoj obitelji. Zlatko je ponosni tata dvojice već odraslih sinova, a obitelj mu je na prvome mjestu u životu.

Sinovi našeg nogometnoga izbornika Zlatka Dalića, 29-godišnji Toni i 24-godišnji Bruno, očito su uspješni na svoga tatu, a Zlatko ne skriva koliko je ponosan na sve njihove uspjehe. Nedavno je na svome Instagramu čestitao mlađem sinu Bruni na tituli magistra koju je zasluženo dobio na prestižnom sveučilištu UPF Barcelona School of Management

 ‘Ponosni otac i obitelj. Čestitam na magisteriju’, poručio je kratko izbornik Dalić uz sinovu fotografiju. 

Stariji sin Toni po uspjehu ne zaostaje za mlađim bratom, a svoju je diplomu digitalnog marketinga stekao još prije tri godine, što je tata Zlatko također srdačnom čestitkom zabilježio na Instagramu.

'Ponosni otac. Čestitam na tituli magistra', napisao je uz fotografiju na kojoj je ponosno pozirao sa sinom nakon promocije. Toni trenutno, osim što je poznati DJ na Zrću, obnaša i funkciju u NK Varaždin te je zaposlen u jednoj banci, što ukazuje na širok raspon njegovih životnih ineteresa.

Za magazin Story naš je izbornik jednom prilikom izjavio kako su njegovi sinovi različiti po karakteru i po inetersima. 'Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi', rekao je tada Zlatko Dalić. 

Zlatko se vjenčao sa suprugom Davorkom davne 1992. Iako je Davorka završila ekonomiju, odlučila se posvetiti odgoju sinova i brizi o obitelji, a naš izbornik kaže kako je ona njihov 'stup i snaga'.