Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEJLA I TARIK FILIPOVIĆ NA PROSLAVI SINOVA 19. ROĐENDANA: Nakon srednje škole počinje novo razdoblje života

Autor Sanja Matasić

U povodu Dinova 19. rođendana pripremili svečano obiteljsko druženje

 lejla i tarik.jpg Izvor: Instagram

Jedan od javnosti najdražih hrvatskih parova su Lejla su i Tarik Filipović. Fotografije s djecom i one iz obiteljskoga krugana društvenim mrežama dijele rijetko, kada je riječ o nekoj posebnoj prigodi. Kako je kraj školske godine, a i 19. rođendan njihova starijeg sina Dina, ponosni je Tarik objavio slavljeničku fotografiju.

U objavi je napisao: 'Nazdravimo za 19. i za kraj srednje škole… i početak jednog novog poglavlja života… i da svaka slijedeća bude sretnija… zdravija…Sretno Dini moj’.

Mama Lejla je pak objavila video s obiteljskim fotografijama i tako obilježila odrastanje svog prvoga sina: ‘Sretan 19. rođendan, sine moj’.

Dino je Lejlin sin iz prvoga braka kojeg je glumac Tarik prihvatio i odgajao kao vlastitog, a Dino nosi i njegovo prezime.

U nedavnom intervjuu za magazine Extra Tarik je izjavio kako nikad u životu nije niti pomišljao da će se zaljubiti u ženu koja već ima dijete, ali kada je shvatio da je Lejla prava žena za njega, nije ga smetalo niti da ih ima već petero.

 Lejla i Tarik Filipović Izvor: Instagram Screenshot

Osim Dine, Lejla i Tarik imaju 14-godišnjeg sina Amara, a na fotografijama s Lejlina storyja vidimo i kako je obitelj veselo proslavila rođendan.

Možda će vas zanimati

Najnovije