Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPTUŽILI JE DA JE 'NEMAJKA': Glumica vozila 3-godišnju kćer u kolicima i 'zaradila' zlobne komentare

Autor Sanja Matasić

Kate Hudson, majka troje djece, nije niti očekivala da će nakon vesele fotke doživjeti žestoku osudu mnogih pratitelja

 279957696_697130781508746_5529469382093671184_n.jpg Izvor: Instagram

Kate Hudson je prošli tjedan uživala u šetnji New Yorkom sa svojom trogodišnjom kćerkicom Rani Rose i, kao mnoge slavne mame, na svome Instagramu objavila fotografiju. Dakle, dočekali su je takvi komentari, puni osude, da je vjerojatno požalila što nema zatvoreni profil.

'Postala je prava gradska cura', napisala je slavna mama, očito uživajući u društvu svoje kćeri. I, nije da je branimo, vjerojatno je planirala dugu šetnju po toplome danu, pa je, da olakša i sebi i Reni, trogodišnjakinju stavila u kolica. 

Neki su se pratitelji 'zabrinuti' zbog toga što malena Reni na sebi ima kombinaciju koja je jednostavno 'nedopustiva' - čarapice i sandale. A potom su glumicu počastili lavinom zajedljivih komentara oni dušebrižnici koji su bili zabrinuti zbog toga što glumica tako veliku djevojčicu vozi u kolicima.

'Prevelika za kolica', napisala je jedna osoba. Druga se pratiteljica nadovezala na glumičinu objavu:'... i postajem malo prevelika za kolica'. No bilo je i onih prilično grubih: 'Njezine noge [nisu] slomljene.Pa, hodaj, djevojčice' ili 'Voze li se djeca ove veličine još uvijek u kolicima? .. Ovo nije majka.' 

Glumica malenu Reni ima sa zaručnikom Dannyjem Fujikawom, a iz veze s Chrisom Robinsonom ima 18-godišnjeg sina Rydera te iz veze s Mattom Bellamyjem 10-godišnjeg Binghama Hawna.

Možda će vas zanimati

Najnovije