Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SHARON STONE O SVOJOJ NAJTEŽOJ BORBI I POSVAJANJU DJECE: 'Bila sam slomljena. Izgubila sam dijete, izgubila sam sve'

Autor Sanja Matasić

Nakon nekoliko pobačaja Sharon Stone je posvojila trojicu dječaka i, kako kaže, uživa u majčinstvu.

 profimedia-0632200357.jpg Izvor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata glumica Sharon Stone nedavno je otvoreno progovorila o svojoj borbi da postane majka, o tome kako je prije nego što se odlučila na posvajanje djece, imala čak 9 pobačaja i kako joj je svaki bio težak emotivni udarac.

Na Instagramu magazina People Sharon je iskazala podršku mladome paru Peti Murgatroyd i Maksu Chmerkovskiyju, koji nastupaju u američkom showu ‘Ples sa zvijezdama’, a koji su se i sami suočili s nekoliko gubitaka trudnoće.

'To nije mala stvar, ni fizički niti emocionalno, ali nekako nas je okolina uvjerila da takvu tragediju roditelji trebaju preboljeti sami, u tajnosti i pritom se osjećati neuspješno', napisala je 64-godišnja Sharon Stone, objašnjavajući kako ženama u ovim situacijama prije svega potrebna empatija, razumijevanje i iscjeljenje, emotivno i tjelesno.
Sharon Stone se prisjetila kako se morala pokazivati u javnosti nakon pobačaja i da se osjećala užasno, a to je pred svima morala skrivati.

'Bila sam slomljena, a ljudi su me proučavali. Gledala sam u pod i izbjegavala tuđe poglede, moleći se u sebi: 'Bože, molim te pomozi mi. Znam da moram ovo odraditi, ali upravo sam izgubila dijete, zdravlje, izgubila sam sve', sjeća se glumica u razgovoru za AARP The Magazine.

Nakon 9 pobačaja, Sharon se odlučila na posvajanje i sada je majka trojice sinova Roana (22), Lairda (17) i Quinna (16) i, kako kaže, uživa u odgoju svojih trojice sinova.

Možda će vas zanimati

Najnovije