Ashley Graham uvijek je iskrena s pratiteljima pa je tako na Instagramu podijelila video svog tijela u petom mjesecu babinja i poslala važnu poruku svim majkama. Ashley je majka trojice sinova i javno govori o svom teškom porodu te izazovima majčinstva.

Transformacija tijela joj je teško pala

Iako uvijek zagovara stvaranje pozitivne slike o tijelu, nakon rođenja blizanaca Ashley je iskreno priznala da se ne osjeća ugodno u svom tijelu. Njezino priznanje kako je transformacija tijela uništava, pomoglo je mnogim majkama koje se osjećaju slično nakon poroda.

Pet mjeseci nakon rođenja blizanaca, Ashley je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila video u kojem ponosno pokazuje svoje tijelo.


Podrška mamama koje se teško nose s promjenama

– Objavljujem ovaj video za sve mame koje se još nisu ili se uopće neće vratiti na staro nakon poroda i za sve kojima treba podsjetnik da je njihovo tijelo predivno takvo kakvo jest. Ovo je moje snažno tijelo u postpartumu i tijelo koje je bilo trudno dvije godine. Takvo kakvo jest. – napisala je Ashley.

O svom teškom iskustvu poroda, izazovima u dojenju i majčinstvu otvoreno govori, a svoju je posljednju objavu zaključila time kako se nada da ćemo normalizirati poimanje tijela u svim njegovim oblicima i životnim fazama.