Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJETO MOŽE DJECI BITI LUDO ZABAVNO: U MiniPolisu su praznici nezaboravna avantura!

Autor Sanja Matasić

U gradu ljeti može biti dosadno... i baš zato ekipa iz MiniPolisa osmislila je petodnevni Ljetni kamp prepun zanimljivih aktivnosti za djecu od navršene 4 godine

 mp_kamp_featured.jpg Izvor: Minipolis

Uskoro dolaze praznici i doba godine kojem se djeca posebno vesele. Vrijeme bez školskih obaveza, vrijeme kupanja i vodenih radosti, vrijeme druženja i igre.

Djeca ljeti skupljaju nova iskustva u neopterećenome okruženju, ali njihova znatiželja i želja za sudjelovanjem u novim sadržajima, kroz koje upijaju i nova znanja, kao da postaje intenzivnija i jača upravo kad nisu u vrtlogu školskih obaveza i aktivnosti. Da, djeca se vesele kupanju i igrama na moru i rijekama, no je li moguće da baš cijelo ljeto bude izvan grada? Mnogim obiteljima nije.

No moguće je imati ljetne praznike ispunjene aktivnostima koje su zanimljive vašim mališanima i u gradu. Kreativna i zabavna ekipa iz MiniPolisa stoga je za ovo ljeto osmislila program koji će vašoj djeci praznike u gradu pretvoriti u uzbudljivu avanturu.

Što vaše klince očekuje u Minipolisu?

Vruće ljeto u gradu može osvježiti jedino prava zabava, a MiniPolis je idealno mjesto za to. I ovih praznika vaša djeca mogu sudjelovati u petodnevnom Ljetnome kampu s vodenim aktivnostima na Bazenima Mladost i tjednim izletima na kojima će kroz zabavu stjecati nova znanja i vještine.

 839A5409.JPG Izvor: Minipolis

Ljetni kamp podrazumijeva cjelodnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa.

Najveći broj dnevnih aktivnosti Ljetnog kampa odvijat će se u MiniPolisu, a ljetni program uključuje i trodnevnu školu plivanja na Bazenima Mladost za koju je organiziran prijevoz autobusom. Također, Ljetni kamp uključuje i jedan tjedni izlet (posjet ZET-u i vatrogasnoj postaji).

Sve informacije o terminima kampa i prijavama za kamp možete pronaći na web stranici MiniPolisa, a u ponudi je više paketa:

  • Standardni paket, koji uključuje više radionica.
  • Sportski paket, koji uključuje različite fizičke aktivnosti.
  • Dnevni paketi (idealna opcija za roditelje čiji je raspored sklon promjenama, kao i za one koji su u stisci s vremenom).

Zašto baš zabava u MiniPolisu?

Edukativni program, koji stoji u pozadini zabave i igre u MiniPolisu, razvijen je u suradnji s vodećim dječjim psiholozima i odgajateljima, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje su ga verificirali kao izvanučionički oblik nastave.

MiniPolis nije samo igraonica, već inovativno edukacijsko okruženje. Istražujući MiniPolis kroz ekspertno osmišljene scenarije, djeca istražuju i razvijaju vlastite talente i vještine. 

Validiranjem igara kroz 6 ključnih komponenti, kao što su motorika, kreativnost, komunikacija, timski rad, logičko razmišljanje i planiranje, stručni je tim MiniPolisa osigurao da svaka minuta provedena u igri bude kvalitetno i kontrolirano iskorištena za dobrobit i razvoj vašega djeteta.

 839A5465.JPG Izvor: Minipolis

Na prostoru od 2000 kvadrata smješteno je četrdesetak tematskih kućica i raspoređeno tako da čine pravi dječji grad! Kućice u MiniPolisu su umanjene replike iz stvarnog svijeta, a djeca se u njima kroz verificirane edukativne programe mogu upoznati s više od 50 zanimanja i uloga.

Igra u MiniPolisu je ujedno učenje, razvoj, druženje i zabava - baš idealna formula za sretno djetinjstvo vašeg klinca ili klinke.

Najnovije