Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BLOOM OPET PUTUJE: Ovaj put je posjetio Tursku, a s mamom Majom uživa u igranju na plaži

Autor Sanja Matasić

I Bloom je uživao u mini odmoru na koji su se mama i tata iznenada odlučili.

 maja i bloom.jpg Izvor: Instagram

Maleni Bloom je s mamom Majom i tatom Nenadom ponovno otišao u bijeli svijet. Ovaj put destinacija je Turska, a maleni slatkiš je uživao u vožnji brodom i igri na plaži.

Pjevačica je, nakon završetka showa 'Ples sa zvijezdama' odlučila da je vrijeme za ‘mini godišnji' pa je u zadnji tren uspjela i spakirati svoju obitelj.

Maja je objavila preslatke fotografije na kojima je s Bloomom pozirala na pješčanoj plaži i uživala u suncu, a pratiteljima je 'prijavila' i izlet brodom.

 'Izlet brodom, cijeli dan s mojom ljubavi', napisala je u objavi.

Maja je u jubilarnom rođendanskom broju Storyja ispričala što za nju znači majčinstvo:'Iako sam mislila da znam što je ljubav, zapravo nisam znala dok nisam rodila Blooma. Ta količina ljubav i brige ne može se ni s čim mjeriti. Nikad više neću nikoga tako voljeti'.

Na pitanje kakvo je Bloom dijete, ponosna mama Maja je odgovorila: 'To dijete nikad ne plače. On bi se samo igrao, stalno se smije. Postao je vrlo energičan i živahan. Voli sve ljude. Uopće mu nije problem da je sto novih ljudi oko njega. Obožava se kupati, to nam je omiljen ritual. Na mater je. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani - od ribe, mesa, poriluka.' 

Najnovije

Najpopularnije