Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVOGODIŠNJAK SE DOČEPAO MAMINOG MOBITELA I NASMIJAO MILIJUNE: Shvatila je što je učinio tek kada je ugledala dostavljača

Autor Jelena Pervan

Najgore je što nitko u obitelji ne voli cheesburger.

 Facebook Kelsey Burkhalter Golden.jpg Izvor: Facebook Kelsey Burkhalter Golden

Jedna je mama iz Teksasa naučila važnu lekciju o zaključavanju mobitela, nakon što je njen dvogodišnji sin slučajno naručio 31 cheeseburger na kućnu adresu, piše CNN

Bilo mu je dosadno

Kalsey Golden radi u odjelu marketinga jedne škole, a tog je ponedjeljka kod kuće pripremala godišnji školski spomenar. Prebacivala je fotografije s mobitela na laptop kad je njenom dvogodišnjaku postalo dosadno i odlučio je uzeti njen mobitel.

Kalsey je znala da njezin sin voli uključivati kameru i gledati se pa je pretpostavila da će i ovaj put biti tako te mu je dala mobitel na nekoliko trenutaka, no dječak je slučajno uključio aplikaciju za dostavu hrane i naručio 31 cheeseburger na kućnu adresu.

Shvatila je što se dogodilo tek kad je dostavljač pozvonio na vrata s velikom dostavom. 

Burgere su dijelili na Facebooku

U početku je mislila kako su dostavljači došli na krivu adresu no onda je pogledala u mobitel i shvatila da je dječak potrošio više od 90 dolara i da je zaista napravio narudžbu.

Najgore je što nitko u njihovoj obitelji ne voli cheeseburgere pa ih je odlučila ponuditi na svom Facebooku, prijateljima i susjedima.

Uskoro joj je na vrata došla trudnica koja je uzela šest burgera, za sebe i svoje susjede. Njezina je objava uskoro postala viralna.

Možda će vas zanimati

Najnovije