Jedna od najpoznatijih plus-size manekenki, Ashley Graham, rodila je blizance u siječnju obe godine.

Ashley je rodila kod kuće u 40. tjednu trudnoće, a zatim je otkrila kako neko vrijeme neće raditi jer se želi u potpunosti posvetiti djeci i svom suprugu Justinu, ali i oporaviti.

Naime, Ashley i suprug su prvi put postali roditelji u siječnju 2020. godine. Tada im je rođen sin, a dvije godine kasnije su stigla još dva dječaka. Ashley je sada u intervjuu za Glamour po prvi put progovorila o porodu te šokirala detaljima koje ni sama neće nikad zaboraviti.

Manekenka je tako izgubila jako puno krvi te se onesvijestila pa joj je porod zapravo bio noćna mora. Tako je tek kasnije saznala kako je to sve izgledalo u dva ujutro u njenom domu kada su počeli trudovi.

'Sjećam se da mi netko nježno dodiruje obraz. Međutim, kasnije sam saznala da me netko zapravo morao ozbiljno ošamariti, držali su me za ruke, muž mi je šapnuo molitvu na uho, vidjela sam krv po cijeloj sobi i plakala iz dna duše dok su me pikali iglama', započela je Ashley svoje zastrašujuće svjedočanstvo. Iako je ponavljala da je dobro, bila je svjesna da nije.

'Još uvijek se ne osjećam ugodno u svom tijelu. Iako sam prva koja uvijek zagovara body positivity. Napravim korak naprijed, pa dva unatrag i tako to ide. Ponavljam sebi da sam borac, preživjela sam to krvarenje, nosila sam svoje bebe, rodila i sad sam im majka. Ali transformacija tijela me uništava, priznajem', otvorila je dušu Ashley koju zbog iskrenosti obožavaju majke diljem svijeta.