Bloom Tatarinov, sin pjevačica Maje Šuput i njenog supruga Nenada Tatarinova, proteklog je vikenda uživao na još jednom mini putovanju.

Naime, Maja ga je povela sa sobom u Split gdje je tulumarila s još nekim poznatim domaćim licima, a malena obitelj je iskoristila to vrijeme i da proslavi Nenadov rođendan u jednom poznatom splitskom restoranu.

Maja je objavila nekoliko fotografija, a kao uvijek, pažnju je ukrao jednogodišnji sinčić koji je postao najpoznatija i najpraćenija hrvatska beba.

U ljetnom kompletiću bermuda i košuljice, Bloom je bio najveseliji, a i sam je u ožujku imao luksuznu proslavu rođendana i krštenja u jednom zagrebačkom restoranu čiji je prostor bio ukrašen raskošnim balonima i plavim nijansama i velikim medvjedićima.

'To dijete nikad ne plače. On bi se samo igrao, stalno se smije. Postao je vrlo energičan i živahan. Voli sve ljude. Uopće mu nije problem da je sto novih ljudi oko njega. Obožava se kupati, to nam je omiljeni ritual. Na mater je. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani - od ribe, mesa, poriluka', otkrila je Maja u travnju u ekskluzivnom razgovoru za časopis Story.

'Iako sam mislila da znam što je ljubav, zapravo nisam znala dok nisam rodila Blooma. Ta količina ljubav i brige ne može se ni s čim mjeriti. Nikad više neću nikoga tako voljeti.'

Što se tiče supruga Nenada, otkrila je i na čemu mu zahvaljuje.

Obitelj Tatarinov na krštenju malenog Blooma
Instagram 

'Trebali ste ga nazvati i pitati na čemu on zahvaljuje meni. Šalim se, naravno. Sad mi je mnogo važnije kakav je otac nego suprug. A divan je otac. Najzahvalnija sam što je normalan čovjek koji je prihvatio to da su vikendom kad pjevam ili vodim program on i Bloom sami. Imaju svoj muški princip, igraju se, klopaju, vesele se. Bloom nije zahtjevno dijete, super se provode kad me nema. Odu na tržnicu, u šetnju, uspava ga. Razmišljala sam što da imam muža kojem bi to bilo teško iako je njegovo dijete...', iskreno ističe pjevačica koja trenutno živi poslovnu i privatnu idilu.

Instagram Maja Šuput i sinčić Bloom kroz godine