Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KĆI POKOJNOG LOVCA NA KROKODILE O MAJČINSTVU: 'Kad nam se rodila djevojčica, sve što smo planirali je palo u vodu'

Autor Jelena Pervan

Kći pokojnog Stevea Irwina, legendarnog lovca na krokodile, otvoreno govori o izazovima roditeljstva i odgoju svoje djevojčice.

 kći lovca na krokodile.jpg Izvor: Instagram


Bindi Sue Irwin poznata je australska konzervatorica, čuvarica u zoološkom vrtu i zvijezda popularnih emisija o zaštiti i raznolikosti životinjskog svijeta. Prije godinu dana postala je majka djevojčice Grace Warrior, a kao što je ona svoje djetinjstvo provela okružena životinjskim svijetom, tako raste i njezina djevojčica.  

Važno je pronaći vlastiti ritam

Bindi je starija kći legendarnog konzervatora i ljubitelja životinja Stevea Irwina koji je preminuo prije nešto više od 15 godina, nakon što ga je raža ubola ravno u srce. U dvadeset i drugoj godini postala je majka djevojčice Grace Warrior koju je dobila sa suprugom Chandlerom Powellom.

Svoju ljubav prema prirodi i životinjama naslijedila je od svojega oca, a odlučila prenijeti na svoju djevojčicu koja je već u dobi od godinu dana fascinirana koalama.

'Imala sam cijeli plan, kako ćemo je hraniti, kakve rutine spavanja će imati, a onda se rodila i sve što smo planirali palo je u drugi plan', komentirala je Bindi za magazin People.

'Sad kad je uspijem nagovoriti da pojede povrće, osjećam se kao pobjednica', dodaje.

Bindi smatra kako svaki roditelj treba znati da je u redu ako se ne drži svega što piše u knjigama. Tvrdi da je važno pronaći vlastiti ritam u roditeljstvu.

Pritisak da budemo savršeni roditelji je velik

Bindi i Chandler odgajaju svoju djevojčicu u Australskom zoološkom vrtu, gdje žive i rade s Bindinom majkom Terri i njezinim bratom Robertom.

Kažu kako ih je prva godina roditeljstva naučila svačemu.
'Toliko je informacija, mišljenja i savjeta koje dobivamo kao novi roditelji i onda mislimo kako moramo slijediti sve to. Osjećamo pritisak da trebamo biti savršeni roditelji i imati savršene rutine', komentirao je Chandler.

Unatoč svim informacija, Bindi i Chandler tvrde kako su najveći stručnjaci za odgoj djeteta upravo njegovi roditelji. 'Najbolji savjet koji sam dobila je taj da možeš pročitati hrpu knjiga o roditeljstvu, možeš razmotriti svačije savjete, ali na kraju dana, jedino ti znaš što funkcionira za tvoje dijete i što je najbolje za njega. Osjećam se bolje otkako sam to shvatila', zaključila je Bindi.

Možda će vas zanimati

Najnovije