Mama Kayzie Weedman odlučila je ukazati na problem nestašice adaptiranoga mlijeka u Sad-u i kako se to očituje po zdravlje beba koje ne doje nego su na formuli.  

'Razgovarajmo o nestašici formule koja trenutno muči SAD jer više ljudi mora znati o tome. Posjetite bilo koji lokalni dućan i dočekat će vas prazne police. A postoje bebe koje ne mogu konzumirati bilo koju formulu koja je na polici", rekla je u videu objavljenom na TikToku.
"Pokazat ću vam fotografiju kako moja kći izgleda kad pojede kravlje mlijeko jer ima strašnu alergiju na proteine kravljeg mlijeka. Dakle, što ću kada odem u trgovinu i ne mogu nabaviti formulu koja mi treba? Farmaceut mi ne može dati ni mlijeko na recept jer ga nema. Može ga naručiti i doći će za šest mjeseci, a ja do tada moram buljiti u prazne police i ne znam što učiniti', objasnila je ova mama i pokazala fotografije njezine kćerkice koja mora piti kravlje mlijeko i očito je na njega alergična.

@momofrory Excuse my makeup less crying face this #formulashortage is so scary. #formulamilk#formulacrisis#formulafeeding#formulafed#fyp#fypシ♬ original sound - Kayzie Weedman

Na kraju videa mama se zapitala kako ostali hrane svoju djecu te je pokazala i kako izgledaju police s adaptiranim mlijekom u trgovinama u njezinoj blizini.

%MCEPASTEBIN%