Stižu proljetni praznici, a vaši će klinci možda poželjeti ispuniti svoje vrijeme zabavnim sadržajima, ali i upoznati nove prijatelje. I ove godine MiniPolis je pripremio svoj već poznati Proljetni kamp, prepun zanimljivih radionica, a kako je proljeće jedno od ljepših godišnjih doba, dio zabavnih aktivnosti odvijat će se i na otvorenome.

DSC02772.jpg
Minipolis 

Naime tijekom 5 dana, od 18. do 22. travnja, ekipa iz MiniPolisa poziva vaše mališane da uče nove vještine uz igru i ludu zabavu. Proljetni kamp podrazumijeva cjelodnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica, čije je sadržaje verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao i Agencija za obrazovanje, koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama.

STEM.jpg
Minipolis 

U sklopu kampa, maleni znanstvenici moći će sudjelovati u STEM radionicama, koje je stručna ekipa iz MiniPolisa osmislila u partnerstvu s Institutom za STEM edukaciju i afterschool programme, a djeca će, uz hands-on individualni pristup, biti grupirana prema uzrastu, dok homogene grupe neće prelaziti više od 10 djece.

Uz to, Proljetni kamp uključuje i školu rolanja s ‘pravim’ instruktorom koja će se održati na rolerskom parku Z centra. Požurite, prijavite svoje dijete na Proljetni kamp u MiniPolisu gdje i učenje može biti luuudo zabavno!