Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLJEĆE JE U ZRAKU I PRAZNICI NA VIDIKU: Nema boljega nego kad uz igru i zabavu djeca svladavaju nove vještine!

Proljetni kamp u MiniPolisu, prilika za igru i zabavu s vršnjacima u savršeno sigurnim uvjetima!

 DSC00062 (2).jpg Izvor: Minipolis

Stižu proljetni praznici, a vaši će klinci možda poželjeti ispuniti svoje vrijeme zabavnim sadržajima, ali i upoznati nove prijatelje. I ove godine MiniPolis je pripremio svoj već poznati Proljetni kamp, prepun zanimljivih radionica, a kako je proljeće jedno od ljepših godišnjih doba, dio zabavnih aktivnosti odvijat će se i na otvorenome.

 DSC02772.jpg Izvor: Minipolis

Naime tijekom 5 dana, od 18. do 22. travnja, ekipa iz MiniPolisa poziva vaše mališane da uče nove vještine uz igru i ludu zabavu. Proljetni kamp podrazumijeva cjelodnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica, čije je sadržaje verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao i Agencija za obrazovanje, koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama.

 STEM.jpg Izvor: Minipolis

U sklopu kampa, maleni znanstvenici moći će sudjelovati u STEM radionicama, koje je stručna ekipa iz MiniPolisa osmislila u partnerstvu s Institutom za STEM edukaciju i afterschool programme, a djeca će, uz hands-on individualni pristup, biti grupirana prema uzrastu, dok homogene grupe neće prelaziti više od 10 djece.

Uz to, Proljetni kamp uključuje i školu rolanja s ‘pravim’ instruktorom koja će se održati na rolerskom parku Z centra. Požurite, prijavite svoje dijete na Proljetni kamp u MiniPolisu gdje i učenje može biti luuudo zabavno!

Najnovije

Najpopularnije