Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJČINSTVO NAKON 50: Nakon što je dva puta podvezala jajnike, odlučila 7. put postati majka

Ova 51-godišnjakinja iz Missourija već je majka šestero djece, a dosad je podvezala jajnike čak dva puta. Samo tri tjedna nakon što je postala baka, postala je i majka 7. put

 51-godišnja mama_.jpg Izvor: TikTok Screenshot


Kimberly Chasteen prvi je put odlučila podvezati jajnikenakon što je rodila svoje treće dijete, a potom, 10-ak godina kasnije odlučila se za revirzibilnu operaciju te ponovno postala majka troje djece. Nakon što je rodila svoje šesto dijete, zaključila je da je gotovo s njezinom fertilnom fazom pa se opet odlučila na drugo podvezivanje jajnika.

No upoznavši novoga, znatno mlađega partnera, Kimberley se opet predomislila pa je prije tri godine još jednom odlučila vratiti svoje jajnike u funkciju i roditi još jedno dijete.

Kako joj godine nisu išle u korist, a liječnici su je upozorili i na dva podvezivanja jajnika, kroz koja je prošla, Kimberly se odlučila za donoricu jajašca, a na umjetnu je oplodnju potrošila čak 30 000 dolara.

Tako je Kimberley u svojoj 51. godini postala majka po 7. put.

@kaylafilecaldwell can we skip to the good part! #ivfstory#ivf#babrother#nicubaby#nicustrong♬ The Good Part - AJR

Njezina je 33-godišnja kći Kayla pratila maminu trudnoću cijelo vrijeme na TikToku, a za Mirror je izjavila kako se s početka nitko od njezine djece nije slagao s odlukom da ostane trudna još jednom, ali kada se to dogodilo, iskazali su joj potpunu podršku.

Iskusna mama Kimberley kaže kako tijekom trudnoće nije imala nikakvih zdravstvenih problema, ali je u 32. tjednu počela krvariti. Iako joj je termin bio određen za početak svibnja, tijekom ožujka 51-godišnja mama rodila je zdravoga dječaka. 

Možda će vas zanimati


Najnovije

Najpopularnije