TickTokerica Jill odlučila je napraviti hrabri video koji bi se mnoge žene sramile napraviti. Pokazala je kako je izgledala, a kako izgleda nakon 7 godina braka i dvoje djece. Razlika je očita.

Ovaj video je postao viralan po cijelom svijetu, a mnogi tvrde da je riječ o dvije različite osobe.

Jill se prvi put htjela predstaviti iz svojih mlađih dana kada je bila plavuša, nosila uske traperice i imala vrlo vitku liniju. A onda... Sedam godina kasnije potpuna transformacija!

'Djevojka s kojom je mislio da će biti zauvijek', napisala je uz video te dodala: 'Ipak, nekako ga privlačim više nego ikad', referirajući se na supruga.

Pogledajte njezinu transformaciju:

@jill200016 Yet somehow he’s more attracted to me than ever it’s the moo moo @brandonmchenry13 2nd acc! @jill200016x2 #momtok#momsoftiktok#OscarsAtHome#WomenOwnedBusiness#SeeHerGreatness♬ 444 - Tik Toker

Jill je sa suprugom u vezi od svoje 14. godine, sada imaju 24 godine i zasnovali su obitelj, imaju kćer i sina. Međutim, shvatila je koje je granice dosegla i krenula na dijetu. Iako se često našali na račun svog izgleda, mnogi smatraju da to ne odgovara ni njezinom partneru.