Blogerica ConstanceHall jedna je od onih 'bezbrižnih roditelja' koji svoju djecu odgajaju bez previše pritisaka i angažiranja oko istih.

Veliku buru u javnosti podignula je objavom iz prošle godine u kojem kaže da 'svaki dan u 19:30 prestaje biti mama svoje sedmero djece, sve do sutradan ujutro.

Sve što djeci nakon toga treba, smatra ova mama, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami napraviti.

- Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala stražnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino - napisala je Constance u objavi.

Niti autom im nije dostupna, ako slučjano neko dijete treba navečer negdje odvesti, a ležerna je i kod brige o higijeni djece. Kaže da ih uopće ne sili da se tuširaju ili kupaju, ako im se ne da.

- Taj dio večernje rutine često preskočimo - priznaje Hall i kaže kako djeci najradije servira večeru 'u piknik stilu' - dok svatko sjedi gdje želi, a jede se rukama.

Posebnu tehniku ima i kod slaganje dječje odjeće za koju koristi kante. Svako dijete ima svoju kantu u koju mu ubaci čistu odjeću nakon pranja, a oni onda odluče hoće li sve složiti ili će ostaviti da se tako gužva.

- Biti dobra mama, supruga ili čovjek ne znači provoditi vječnost obavljajući dosadne kućanske poslove - napisala je blogerica.