Rihanna je trudna, cijeli svijet to zna, i nikome ne može ni promaknuti jer gdje god se pojavila, pokazuje svoj trudnički trbuščić.

Njene odjevne kombinacije privlače veliku pozornost, a redovito se priča i o raznim ukrasima na njezinom trbuhu. Ponosna je, i to se vidi, ali mnogima smeta što svuda hoda tako gola.

S druge strane, neki kažu da je to način da se 'osnaže žene', posebice buduće majke. To je možda dobar primjer, ali trebaju li se sve trudnice sada skinuti i tako šetati gradom?!

Komentari nekih pratitelja su zaista zanimljivi, pa mnogi kažu da jedva čekaju da Rihanna rodi kako bi se odjenula, dok drugi smatraju da je lijepo što se pjevačica i u trudničkim danima trudi biti seksi.

Promovirajući svoju novu liniju za njegu kože, Rihanna je rekla da joj je sada veliki izazov 'dotjerati se' i našminkati.

'Nos mi je postao širi, a lice bucmasto, tako da je izazov organizirati se i izaći, ali volim izazove', rekla je.

Pogledajte neke od njezinih trudničkih stajlinga:

Instagram Trudna Rihanna

Rihanna je za Elle da je u trećem tromjesečju trudnoće i objasnila je kakva majka želi biti.

Usporedila se s likovima iz Pravih kućanica: 'Heather Dubrow je tako šik mama. Volim način na koji jednostavno dopušta svojoj djeci da budu ono što jesu. I to me stvarno inspirira', kazala je pjevačica

Sebe više vidi kao kao Teresu Giudice: 'Ali Teresa iz Jerseyja je ozbiljna kad su u pitanju njena djeca'. Naime, Giudice je lik koji prevrne stol kad je netko razljuti.

'Ona će vas sravniti sa zemljom za svoju djecu. I to jako dopire do mene jer se osjećam kao da ću biti takva mama. Psiho po tom pitanju'.