Ovo je priča o jednoj 19-godišnjoj djevojci iz Velike Britanije, koja je već mama. U njezinu slučaju izreka ‘Potrebno je selo da bi se odgojilo dijete’ pretočila se u praksu, i to hvale vrijednu. Teško je biti tako mlada mama, pogotovo ako još studiraš, a to su razumjeli i Chloeini prijatelji koji su odlučili podržati je u majčinstvu i pomoći joj uskladiti studentski život s brigom o bebi.

Chloe je na svome TikToku podijelila video u kojem objašnjava kako izgleda kada se njezini prijatelji zajedno s njom brinu o njezinu sinčiću Wrenu Atlasu.

@choflo671 I love this aha #youngmum#wrenatlas#pocketfullofsunshine#teenmom#babiesoftiktok#LinkBudsNeverOff#valentinesday#outfitinspo♬ Pocketful of Sunshine - Natasha Bedingfield

'Upoznajte moju obitelj', filmić počinje zanimljivim titlom, a potom Chloe predstavlja svakog prijatelja prema njegovim 'snagama' i 'slabostima'.
Tu je Kirsty, Wrenova kuma: 'Sjajno se mazi, ali samo kratko'.
Zatim tu je ujak Jackson, koji je zabavan, ali mu baš ne ide premotavanje pelena.   
Lydia je Wrenova miljenica i super je duhovita, osim kad odlazi na posao – jer, on to baš ne voli.
Joe ima loš utjecaj na Wrenov život. Njegova je snaga podučavanje FIFA-e, a njegova je slabost 'sve što ima veze s brigom o Wrenu'.
Connorova uloga je 'G'Uncle', a njegova supermoć da može uvjeriti malog Wrena da prestane plakati. On je Chloein osobni favorit jer trenutno uči Wrena kako se kaže 'Jack Grealish', ime nogometaša najbolje momčadi na svijetu.  
Teta Eve uvijek čuva Wrena od nevolja!
Sve u svemu, beba Wren uživa u svojoj velikoj obitelji, a očito se svi jako dobro brinu za njega. Zamislite samo koliko će ih biti na priredbi za prvi dan škole!