Prošli je tjedan pjevačica i modna ikona Rihanna objavila kako je u blaženom stanju te da ona i reper A$AP Rocky čekaju bebu. O njezinoj se trudnoći nagađalo i prije ove službene potvrde, i to čim joj se slatki trudnički trbuščić počeo nazirati na crvenom tepihu. 

Pjevačica je svoju trudnoću skrivala mjesecima, ali ne samo od javnosti, nego i od mnogih prijatelja. Naravno, oni najbliži primijetili su promjenu u Rihanninom načinu života: 'Bilo je malo teško skrivati trudnoću od ljudi koji me svaki dan viđaju jer su primijetili da su moje životne navike drukčije. Počeli su me zapitkivati 'Zašto ne piješ? Što si prestala pušiti' Takve promjene nisu mogle proći nezapaženo', izjavila je RiRi za E! News.

No širem krugu prijatelja, a kamoli javnosti pjevačica nije htjela govoriti radosne vijesti jer, kako sama kaže, željela je biti sigurna da se trudnoća razvija u dobrome smjeru i da je s bebom sve u redu.

Sada, kada su svi upoznati s time da će RiRi, i A$AP Rocky postati roditelji, radosna trudnica više ne skriva svoj trbuh, nego ga, dapače, naglašava ludim modnim kreacijama, i to onakvim kakve bi se samo ona usudila nositi.

Nakon što je objavila svoje fotografije na kojima pozira u garaži, sva odjevena u crno, pratitelji su bili oduševljeni, a neki od komentara su bili: 'Kraljica svega', 'Ti si sve', 'Samo ti možeš ovo izvesti'.

Očito si je, nakon mjeseci skrivanja, dala oduška jer baš svaka trudnička kombinacija koju je objavila na svome Instagramu otkriva njezin zaobljeni trbuščić i bujne grudi koje se očito mijenjaju, kao i većini budućih mama u poodmakloj trudnoći.