Jedna od najpoznatijih mama, Angelina Jolie, kad je majčinstvo u pitanju, vrlo je stroga prema sebi. Majka je šestero djece, 20-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnje Zahare, 15-godišnje Shiloh i 13-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa. I doista, samo kad smo ih nabrojali, već vidimo koliko teško može biti odgajati ovakvu ekipu.

U intervjuu za PeopleAngelina se dotaknula mnogih roditeljskih tema, a najviše je zaprepastila svojim priznanjem: 'Ni u jednome pogledu nisam savršen roditelj. Osjećam kao da puno toga ne radim kako treba. Često se pitam: 'Radim li pravu stvar?''

Oskarovka, koja se rastala od supruga Brada Pitta još 2016. godine, ističe kako su njezina djeca posebna i divna na mnoge načine, ali da je teško odgajati šest međusobno toliko različitih osoba.

Glumica smatra da je velika prednost imati puno djece jer oni utječu jedno na drugo i kroz svoje bratsko-sestrinske odnose izgrađuju se kao bolje i kvalitetnije osobe: 'Sretna sam i uzbuđena zbog svake faze razvoja koju moja djeca prolaze. Svaki od njih je poseban, a ja sam prema njima vrlo iskrena i samo im dopuštam da budu ono što jesu.'

Nakon što se Angelina rastala od Brada Pitta, 2016., borba oko skrbništva bila je prilično neizvjesna, Brad je u svibnju prošle godine konačno dobio zajedničko skrbništvo nad djecom, a u medijima se 'razglabalo' nije li i baš razlika u odgoju presudila braku ovo dvoje holivudskih zvijezda.

Brad i Angelina
Instagram 

Tijekom 10 godina zajedničkog života Brad Pitt je imao malčice stroži pristup odgoju i uglavnom je igrao ulogu onoga strogog roditelja, postavljajući granice tamo gdje ih Angelina nije postavljala. U jednome intervjuu glumica je izjavila kako je Brad posebno strog sa sinovima, a on je u svoju obranu rekao da smatra kako je disciplina važna jer želi svoje dečke dovesti do toga da shvate što žele u životu i da se za to nauče potruditi te da je njegova uloga da im postavlja izazove, ali i granice.

S druge strane, Angelina je prilično emotivna i impulsivna te mnogo stvari prepušta slučaju, mišljenje je njezina bivšeg supruga Brada.

Parovima različiti stavovi o odgoju znaju biti jedna od prepreka u ostvarenju idiličnog odnosa, no koliko je to presudilo odnosu dvoje glumaca, ne možemo znati. Brad i Angelina imaju danas zajedničko skrbništvo iako se još uvijek 'povlače' po sudovima te nisu riješili sve problematične stavke nakon razvoda.