Hilary Duff je na udaru kritike nakon što je objavljena snimka njezine kćeri kako se vozi u automobilu bez autosjedalice. Kad je roditeljstvo u pitanju, slavne se osobe suočavaju s izazovima koji su pomalo jedinstveni.

Svaki trenutak svog života objavljuju na internetu, a potom ih kritiziraju milijuni stranaca. Iako većina roditeljskih odluka koje donose nisu upitne, no ako objavljuju potencijalno opasne situacije, to je nešto drugo. Jedan video ili slika koji prikazuju dijete u nesigurnoj situaciji dobit će negativnu reakciju obožavatelja i stručnjaka diljem svijeta.

Prema Fox Newsu, video Hilaryine kćeri, koji je na Instagram stavila njezina mlađa kolegica Molly Bernard, izazvao je burne reakcije pratitelja. Malena Banks nije u autosjedalici, ali izgleda preslatko dok rečenicu iz serije RuPaul's Drag Race.

Kako je u Kaliforniji zakonom propisano da djeca mlađa od 8 godina trebaju se voziti u autosjedalici, Banks, koja ima 3 godine, ozbiljno je u neskladu s mjerama sigurne vožnje.
Hilary još nije progovorila o incidentu, ali je njezin suprug Matthew Koma odgovorio na neke komentare ispod videa, i očito se ne slaže s kritikama i savjetima ispod videa. Matthew je u nekim svojim komentarima bio čak vrlo ciničan, a kako će mama Hilary odgovoriti, tek ćemo vidjeti.