Vrijeme blagdana, vrijeme je pozitivnih emocija, ljubavi, topline i darivanja. Primiti i dobiti dar, lijepo umotan paket koji će pokazati povezanost, promišljanje o onome koga darivamo, osjećaj koji nas obuzima kada primamo poklon, nešto je što život čini ljepšim, što nas povezuje, usrećuje… Užurban način života, nove okolnosti u kojima živimo, obaveze kojih je sve više, od svakog od nas traže praktična rješenja. U suradnji s poznatim roditeljima – Nevenom Rendeli, Mašom Zibar, Petrom Kurtelom i Amarom Bukvićem – testiramo Paket24, praktično dostavno rješenje Hrvatske pošte i u serijalu tema pokazujemo kako ovih blagdana slanje darova može biti jednostavnije nego ikad!
Svi bismo htjeli da nam je sve što nam treba, za svakodnevno funkcioniranje, na dohvat ruke. Glumac Amar Bukvić tako se veseli svakom novitetu u kvartu u kojem živi, koji njemu i supruzi Almi olakšava život. Jedan od onih koji ga posebno oduševio, nije novitet samo u naselju u kojem žive, već i u cijeloj Hrvatskoj. Riječ je o paketomatu, čija je mreža rasprostranjena po svim frekventnijim mjestima diljem Lijepe naše. U okviru nove dostavne usluge Hrvatske pošte, Paket24 moguće je poslati svoj paket na paketomatu za samo 19,90 kuna neovisno o njegovoj veličini i težini (bitno je da dimenzijama odgovara pretincima u paketomatima) te ih i tamo i preuzeti. A Amar, kojemu smo mi poslali L paket iznenađenja s proizvodima za suprugu i njihovo dvoje djece, kćerkicu Amal i sina Amana, najbolje je objasnio zašto su paketomati uistinu sjajna stvar. Naime, na Instagramu je objavio post u kojem je sve detaljno opisao.
'Hej ekipa… jeste li već primjetili u svom kvartu žute cool paketomate Hrvatske pošte? Ne znam kako vas, ali mene novosti u kvartu baš jako vesele. Pogotovo onda kada ti olakšavaju svakodnevicu. Prvo što sam pomislio jest: 'Znači li to da su žute ceduljice u kućanskim sandučićima otišle u nepovrat?!'
Dakle: usluga Paket24, kako joj i samo ime kaže, znači da ti Hrvatska pošta isporučuje tvoj paket u roku 24 sata od dana zaprimanja paketa.
I to nije jedini razlog zašto se zovu Paket24: postavili su paketomate na više od 100 lokacija u Hrvatskoj, a paketomati rade 24 sata na dan, sedam dana u tjednu i vikendom! Ako ti ga je pošiljatelj poslao na kućnu adresu, preusmjeri ga putem SMS poruke HP-a.
Eh, sad, ono najbolje od svega! Uvijek su smješteni negdje pored parkinga.
Dakle, parking desno hop po paket prije večernje predstave skok! S obzirom da je ovaj moj bio L veličine, dosta bitna info, zar ne? Bez gužve u redovima, bez čekanja poštara. I bez ceduljice.
A kako znate da je paket stigao u vaš paketomat? Dobijete obavijest putem SMS poruke. Prilikom preuzimanja utipkajte šesteroznamenkasti KOD i to je to! Jednostavnije i brže ne može.
Ako imate bilo kakva pitanja oko usluge ili vas jednostavno, kao i mene, vesele paketi, zapratite @drustvopaketomanahrvatske.'


Osim toga što je u vrlo kratkom roku pokupio paket koji smo mu poslali, Amara je razveselio i njegov sadržaj. U njemu su bile nove zimske čizme za Amal i Amana, nježna dječja kozmetika kao i ona za njihovu mamu, igračke i nešto slatko.
U nastavku vam otkrivamo što smo to sve poslali ovom uspješnom hrvatskom glumcu, čijim je stopama već krenuo i maleni Aman.

Ciciban-Amar.jpg
Robert Gašpert 

  Čizme Snow brenda Ciciban za Amarovu kćerkicu Amal

Ne.Ne.Ne_Amar.-Amar.jpg
Robert Gašpert 

Iz Ne.Ne.Ne. shopa malena Amal dobila je igračku - lampu - Kuća na solarnu energiju ITALIJA CASAGAMI, dok je Aman dobio 'Uradi sam - moj prvi globus'

Uriage_Amar.jpg
Robert Gašpert 

  Uriage: Bébé 1st Cleansing Oil hranjivo ulje za čišćenje za djecu, hidratantno mlijeko za djecu od rođenja, hidratantna krema za djecu, krema za pelensko područje za njegu kože i prevenciju pelenskog osipa, sapun za pranje

Lavera (1)_Amar.jpg
Robert Gašpert 

 Lavera krema na noćnu njegu, pasta za zube i balzam za usne

Adventski-kalendar (2)_Amar.jpg
Robert Gašpert 

 Hrvatska pošta osigurala je slatki adventski kalendar za Amarovu djecu

Paket24 (2)_Amar.jpg
Robert Gašpert Darovi za Amarovu obitelj stigli su u Paketu24 na paketomatu, novoj dostavnoj usluzi Hrvatske

 Darovi za Amarovu obitelj stigli su u Paketu24 na paketomatu, novoj dostavnoj usluzi Hrvatske

Paketomat-infografika.jpg
Hrvatska pošta 

 * Sadržaj nastao u suradnji s Hrvatskom poštom