Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevenu Rendeli Vejzović na paketomatu dočekao paket iznenađenja. Doznajte što je u njemu!

 Nevena-naslovna-640x360.jpg Izvor: Instagram

Vrijeme blagdana, vrijeme  je pozitivnih emocija, ljubavi, topline i darivanja. Primiti i dobiti dar, lijepo umotan paket koji će pokazati povezanost, promišljanje o onome koga darivamo, osjećaj koji nas obuzima kada primamo poklon, nešto je što život čini ljepšim, što nas povezuje, usrećuje… Užurban način života, nove okolnosti u kojima živimo, obaveze kojih je sve više, od svakog od nas traže praktična rješenja. U suradnji s poznatim roditeljima – Nevenom Rendeli Vejzović, Mašom Zibar, Petrom Kurtelom i Amarom Bukvićem – testiramo Paket24, praktično dostavno rješenje Hrvatske pošte i u serijalu tema pokazujemo kako ovih blagdana slanje darova može biti jednostavnije nego ikad!

Kad imaš djecu i radiš, multitaskanje je definitivno vještina bez koje je 'preživljavanje' gotovo nemoguće. Zna to dobro i bivša voditeljica, a danas privatna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović. Dobra organizacija i sposobnost da istovremeno obavljaš više stvari ili da ih makar obaviš neograničeno puno u jednome danu, ključni su uz troje mališana koliko ih Nevena ima. Četverogodišnje blizanke Mare i Lea te trogodišnja Vita imaju svoje potrebe, a njezina agencija za odnose s javnošću, video i tv produkciju te organizaciju evenata, jako puno zahtjeva bez točno definiranog radnog vremena. I baš zato je nova usluga Hrvatske pošte za Nevenu pravi spas. Naime, uz njezin ritam teško je još uskladiti vrijeme kad će biti kod kuće da bi dočekala ili poslala paket. A sad u ovo predblagdansko doba, upravo je slanje i primanje paketa dio njezine svakodnevice.

Zahvaljujući dostavnoj usluzi Paket24 i mogućnosti da paket pošalješ, ali i pokupiš na jednom od brojnih paketomata postavljenih na svim frekventnijim mjestima diljem Hrvatske, Neveni će prosinac definitivno biti puno lakši. Osim toga i činjenica da je to moguće učiniti bilo kad pa i u gluho doba noći, za nju je pravi spas.  

'Zvoni li vama poštar dvaput? E pa meni više ne, otkako sam otkrila #paketomate! Nema više poziva za vrijeme radnog vremena, ceduljica ostavljenih u sandučiću - svoj paket možete pokupiti od sutra…, odlazaka na poštu u kojoj je uvijek gužva, a vikendom paket možete pokupti samo subotom do 13.00! Kako kao i većina, u ovo blagdansko vrijeme, radim milijun poslova, trčim po gradu u potrazi za poklonima, nikad me nema doma, sad i u ponoć mogu po svoj paket na obližnji #paketomat u kvartu. Sve funkcionira vrlo jednostavno, evo jučer su mi iz Adria Medije Zagreb poslali poruku da mi šalju poklon paket za cure i odmah sam na mobitel dobila poruku sa šifrom i evo me danas pokupila svoj paket kad sam stigla. Iznenađenje će cure dočekati sutra ujutro ispod bora. Za bržu i bolju uslugu zapratite i vi @drustvopaketomanahrvatske', napisala je Nevena na Instagramu, gdje je objavila fotografiju, ali i kratak video preuzimanja paketa koji smo joj poslali.

A vas sigurno zanima i još što je u njemu sve bilo?!

Doznajte to u nastavku, a mi ćemo još samo dodati da su Mare, Lea i Vita bile oduševljene darovima. I njihova mama također, kako darovima (onim za curice, ali našlo se tamo nešto i za nju) tako i činjenicom da ih je u roku od 24 sata otakako smo ih poslali, podigla na najbližem joj paketomatu.

 Ciciban-Nevena.jpg Izvor: Robert Gašpert

Gležnjače Marty domaćeg brenda Ciciban za svaku od Neveninih djevojčica, baby roza za Vitu, a žute i zelene s motivom zvjezdica za blizanke Leu i Mare  Iz Ne.Ne.Ne. shopa malena Vita dobila je Ratatam loptu, a Lea i Mare preklopne ploče s kredama.

 Ne.Ne.Ne.jpg Izvor: Robert Gašpert

Uriage: Bébé 1st Cleansing Oil hranjivo ulje za čišćenje za djecu, hidratantno mlijeko za djecu od rođenja, hidratantna krema za djecu, krema za pelensko područje za njegu kože i prevenciju pelenskog osipa, sapun za pranje 

 Uriage.jpg Izvor: Robert gašpar

Lavera krema na noćnu njegu, pasta za zube i balzam za usne  Hrvatska pošta osigurala je slatki adventski kalendar za Nevenine kćerkice 

 Lavera-1.jpg Izvor: Robert Gašpert

 Hrvatska pošta osigurala je slatki adventski kalendar za Nevenine kćerkice

 Adventski-kalendar.jpg Izvor: Robert Gašpert

Darovi za Nevenu i curice stigli su u Paketu24 na paketomatu, novoj dostavnoj usluzi Hrvatske 

 Paket24.jpg Izvor: Robert Gašpert* Sadržaj nastao u suradnji s Hrvatskom poštom

Najnovije

Najpopularnije