Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO SLUČAJNOST ILI NEKA TAJNA VEZA: Jednojajčane blizanke rodile isti dan!

Između blizanaca postoji posebna povezanost, i to cjeloživotna. Donosimo vam nevjerojatnu priču o jednojajčanim blizankama Jalynne i Janelle Crawford kojima se dogodilo pravo čudo.

 BLIZANKE.jpg Izvor: Instagram

Nerazdvojne od rođenja, blizanke Jalynne i Janelle Crawford uvijek su sve radile zajedno. Čak su i svoje bebe rodile bebe na isti dan u istoj bolnici, a porodio ih je isti liječnik.

'Ako nemate brata ili sestru blizance, ne možete razumjeti koliko je jaka ta veza. Jednostavno, možete osjetiti ono što osjeća onaj drugi. Dok smo odrastale bile smo nerazdvojne. Odijevale smo se isto, dijelile smo auto i mobitel, imale smo iste prijatelje... bile smo doslovno zalijepljene jedna za drugu', ispričala je Jalynne za Love What Matters.

Jalynne i Janelle oduvijek su bile najbolje prijateljice. Kao djevojčice imale su čak i svoj jezik koji nitko drugi nije mogao razumjeti, a zamišljale su da će jednoga dana sa svojim obiteljima živjeti u istom susjedstvu.

Prva se udala Jalynne, a godinu i pol kasnije i Janelle. Čeznule su da postanu mame u isto vrijeme, i zamislite ostale su trudne samo u razmaku od dva tjedna.

Nažalost, Janelle je imala spontani pobačaj, a ubrzo potom spontani je pobačaj imala i Jalynne. No ovi tužni događaji još su više zbližili dvije sestre, tugovale su zajedno i oporavljale se zajedno.

Šest mjeseci kasnije, Jalynne je ponovno zatrudnjela. Isprva je bila presretna, ali nije znala kako će to saopćiti Janelle, koja je u međuvremenu imala još jedan spontani pobačaj.

 isti dan

No samo četiri dana nakon što je Jalyinne sestri rekla vesele vijesti, Janelle je doznala da je i ona trudna.

Isti je liječnik pratio njihove trudnoće i bio je zapanjen koliko su im slični trudnički simptomi i koliko se isto razvijaju bebe i koliko su slične. Jalynne i Janelle su odlučile roditi carskim rezom.

Ove su blizanke sanjale o tome da u isto vrijeme imaju djecu, a dogodilo se još veće čudo – rodile su isti dan, u istoj bolnici i porodio ih je isti liječnik. Prvo je rodila starija blizanka Janelle, a tri sata kasnije mlađa sestra Jalynne.

Jace Alan Leopoldo i Bryson Ryder Crawford danas imaju 3 godine i najbolji su prijatelji.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije