Hunter je zbunila mnoge pratitelje kada je u svome TikToku videu izjavila kako je sa samo 21 godinu majka je 15-godišnjoj djevojčici. U videu, koji je od tada pregledan više od 8 milijuna puta, podijelila je svoju zabrinutost zbog toga što je u školi koju pohađa njezina 15-godišnjakinja ne shvaćaju ozbiljno.

@hunterenelsoni love overthinking ##fyp♬ original sound - Funny Tiktoks

'Dok vozim, razmišljam o tome da me nitko od roditelja ni prosvjetnih radnika ne shvaća ozbiljno jer sa svojih 21 godinu brinem o djevojčici od 15 godina', rekla je Hunter. 'Kada dođem u školu, pitaju me u koji idem razred', nastavila je. Kako je njezin video očito bio namijenjen osobama koje su upoznate s njezinom situacijom, oni koji nisu razumjeli kako ona sa 21 godinom može biti majka, počeli su joj postavljati pitanja poput: 'Dakle, rodila si sa šest godina?'

Hunter je toliko sličnih upita dobila u komentarima, da je odlučila podijeliti svoju priču. 'Toliko ljudi želi znati jesam li rodila sa šest godina, da se osjećam dužnom objasniti situaciju. Nedavno sam podnijela zahtjev za skrbništvom nad svojom mlađom sestrom jer nam je tata umro 2015. godine, a mama je umrla prije nekoliko mjeseci. Shvatila sam da je najbolje rješenje da sestra živi sa mnom', ispričala je Hunter.

Hunter je objasnila da trenutno studira i radi, ali je svoj život posvetila odgoju 15-godišnje sestre Gracie. 'Dok se moji prijatelji druže, ja čekam sestru da izađe iz škole i sretna sam kada vidim njezin osmijeh', kaže Hunter u videu koji je snimila dok čeka Gracie. Kako je Hunter skrbništvo nad 15-godišnjom sestrom dobila sudskim putem, postala je njezin zakonski skrbnik, bez obzira na svoje neiskustvo i životnu dob. Ova je 21-godišnjakinja dobila mnoštvo ohrabrujućih komentara, a čak je i profesorica iz Gracieine škole pohvalila Hunter za predanost i podršku koju daje svojoj sestri.

Tekst: Sanja Matasić